Cine este Cenk Torun, protagonistul din Capcana iubirii – Esaret. Află totul despre îndrăgitul actor

Publicat pe 15.02.2024 la 10:30 Actualizat pe 15.02.2024 la 10:19

Cenk Torun joacă rolul de protagonist în serialul turcesc Capcana iubirii - Esaret. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual.

Cenk Torun poartă o cămașă albă cu mâneci lungi

Cenk Torun face parte din distribuția seriei Capcana iubirii - Esaret

Happy Channel

Cenk Torun este un actor de origine turcă, recunoscut pentru serialele turcești în care a jucat de-a lungul timpului. Cu toate că inițial și-ar fi dorit să fie militar, odată ce a întâlnit șansa de a deveni celebru s-a pregătit temeinic în acest sens. Printre aparițiile de succes se numără și Capcana iubirii – Esaret.

Cine este Cenk Torun, protagonistul din Capcana iubirii – Esaret

Talentul său actoricesc l-a făcut unul dintre cei mai căutați de producătorii din țara natală. A devenit un star la scurtă vreme după lansare, iar personalitatea sa a fost comparată cu cea a lui Tom Cruise. Este lăudat pentru aspectul fizic și performanța de pe micile ecrane. Are peste 200 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe.

Urmărește Capcana iubirii, de miercuri până vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiul faimoasei artiste Nurdan Torun, numele lui Cenk Torun a venit încă de la început ca o surpriză plăcută pentru fani. Cu toate că a avut o carieră de succes, a trecut prin momente dureroase în anul 2003, atunci când tatăl său s-a sinucis. Are un frate pe nume Toiga Torun cu care are o relație frumoasă. Când a aflat despre sinuciderea tatălui său a vrut să renunțe la actorie, însă a fost soția sa, Nevin Ursavaș cea care l-a motivat să continue.

Citește și: Berk Oktay din Micuța rază de soare a publicat o fotografie alături de cel mai bun prieten. Despre cine este vorba

Are un fiu pe nume Mr. San Torun. Acesta este absolvent de liceu din 2021. Soția sa se ocupă cu ajutorarea animalelor fără stăpân. A jucat atât în filme cât și în seriale de succes, iar în 1996 a primit recunoaștere internațională pentru un rol în drama adolescentină Çılgın Bediş care a avut un total de 4 sezoane.

“Înainte de a intra în armată mi s-a oferit rolul Polat Alemdar în Valea lupilor, dar nu am acceptat. Acesta este cel mai mare regret pe care îl pot menționa în viața mea. Cât de bine ar fi fost dacă aș fi jucat acel rol. La acel moment, rolurile principale minunate au rămas în mintea mea. Eram îngrijorat de ideea că aș putea jucat un rol într-o mafie.”, a declarat actorul.

Lucrurile pe care nu le știai despre actorul Cenk Torun

În 1994, pe când studia turism și management hotelier, un prieten de-al mamei sale i-a menționat că o artistă urma să filmeze un videoclip și că el ar putea juca în el. Cu toate că l-a început a refuzat oferta, în cele din urmă lucrurile s-au schimbat. A lucrat în serviciul militar timp de 18 luni.

Citește și: Seray Kaya a publicat mai multe fotografii de pe platourile de filmare ale serialului "Micuta rază de soare". Actrița a format o relație de prietenie cu colegii

Atunci când nu se dedică actoriei, este consultant în turism, slujbă pe care a practicat-o de mai multe ori de-a lungul vieții. În mediul online publică de cele mai multe ori fotografii de la ședințe foto inedite. Este o vedetă discretă și viața personală nu iese niciodată în evidență. Sezonul 2 al seriei Capcana iubirii a apărut în 2023 și a readus în atenția tuturor povestea fascinantă de pe micile ecrane. Indiferent că îl vedem îmbrăcat în haine casual și costum, Cenk Torun reușește să impresioneze fanele.

În articolul

Cine este Cenk Torun, protagonistul din Capcana iubirii – Esaret. Află totul despre îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x