Cine este Elçin Afacan din “Dragostea plutește în aer”. Detalii mai puțin cunoscute despre vedetă

Publicat pe 13.11.2022 la 21:17 Actualizat pe 13.11.2022 la 11:31

Elçin Afacan joacă rolul lui „Melek Yücel” în serialul “Dragostea plutește în aer”. Tânăra a reușit să ajungă la inimile a milioane de fani din întreaga lume și a devenit din ce în ce mai apreciată în mediul online. Cum este actrița în viața reală.

Elçin Afacan zâmbește și se uită în depărtare. Actrița poartă părul desprins și un machiaj simplu

Elçin Afacan din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Elçin Afacan este “Melek” în celebrul serial turcesc “Dragostea plutește în aer”. Una dintre cele trei bune prietene ale frumoasei “Eda”, “Melek” este mereu cu zâmbetul pe buze și are o atitudine pozitivă în orice situație.

Cu toate că vedeta este apreciată pe micile ecrane, mulți fani ar vrea să știe cum este actrița în viața reală, departe de platourile de filmare. Iată câteva detalii.

Cine este Elçin Afacan din “Dragostea plutește în aer”

Elçin Afacan s-a născut pe 21 ianuarie 1991 în Instanbul și este cunoscută pentru rolurile sale din “Sen Çal Kapimi”, “Içerde”, “Bir Aile Hikayesi”, “Benden Ne Olur”, “Deli Gönül” și “Görevimiz komedi”. În ciuda faptului că în serialul “Dragostea plutește în aer” este admirată de toată lumea, actrița a vorbit despre sacrificiile pe care a trebuit să le facă pentru rolul din “Bir Aile Hikayesi”.

Actrița s-a îngrășat 20 de kilograme într-un timp foarte scurt, iar această schimbare drastică i-a adus nenumărate probleme de sănătate. În ciuda faptului că acțiunea serialului “Dragostea plutește în aer” se învârte în jurul celor doi îndrăgostiți, “Eda” și “Serkan”, celelalte personaje fac deliciul producției turcești. Așa este cazul actriței Elçin Afacan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul serialului, prietenii o alintă “Melo”. Această lucrează ca și casier și hostess part-time, iar în ciuda dezamăgirilor în dragoste, nu își pierde niciodată credința în a-și găsi un bărbat potrivit și a se căsători. De asemenea, este dornică de a deveni mămică.

În viața reală, Elçin Afacan a știut întotdeauna că își dorește să devină actriță și a luptat pentru ca visul ei să devină realitate. Astfel, s-a îngrășat 20 de kilograme pentru a interpreta rolul care i-a adus notorietatea.

“Nu sunt nefericită pentru că am luat în greutate și îmi place cine sunt cu adevărat, dar a trebuit să scap de acele 20 de kilograme care nu mă reprezentau. Fiind prea gras sau prea slab poate fi o problemă pentru multă lume. E atâta presiune în lume.”, a declarat Elçin Afacan, într-un interviu cu Dizi Doktoru, conform Riri-com.

Elçin Afacan din “Dragostea plutește în aer”, atunci când nu se află pe platourile de filmare

Elçin Afacan a mărturisit că a avut întotdeuana probleme în carieră din cauza faptului că nu are o greutate ideală, conform standardelor.

“Nu pot să spun că aveam o greutate ideală înainte de a luat cele 20 de kilograme în plus. Cântăream mai puțin, însă eram supraponderală. Au fost vremuri în care nu-mi puteam găsi un rol pentru că nu mă încadram în standarde.”, a continuat vedeta. Absolventă a State Conservatory of Fine Arts University, Elçin Afacan și-a îndeplinit visul de a deveni actriță prin forțe proprii.

Prima apariție televizată a fost în show-ul "Our Mission Comedy", difuzat în țara natală. Ulterior a interpretat rolul “Gülçin” în serialul "İçerde". În 2017, Elçin Afacan a jucat rolul unei studente timide în producția "Deli Gönül".

În 2019 a fost distribuită în serialul de comedie “A family story”, acolo unde a interpretat rolul “Beste Gunes”, cel care i-a adus popularitate internațională. Această producție i-a adus rolul “Melo” din “Dragostea plutește în aer”.

În articolul

Cine este Elçin Afacan din “Dragostea plutește în aer”. Detalii mai puțin cunoscute despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x