Cine este Esengul Aypek din seria “Nu ma părăsi!”. Totul despre îndrăgita actriță de origine turcă

Publicat pe 31.12.2023 la 20:00 Actualizat pe 31.12.2023 la 19:44

Cine este Esengul Aypek din seria “Nu ma părăsi!”. Totul despre îndrăgita actriță de origine turcă.

Esengul Aypek poartă o bluză neagră, pe gât și are părul lung, desprins, ondulat

Esengul Aypek din seria “Nu ma părăsi!”

Happy Channel

Esengül Aypek face parte din distribuția serialului “Nu mă părăsi!”. Deși este la început de drum, actrița se poate lăuda cu o mulțime de fani în mediul online, acolo unde de cele mai multe ori obișnuiește să posteze fotografii de pe platourile de filmare sau din diverse ocazii speciale. De asemenea, viața personală îi este afișată de cele mai multe ori pe aceeași platformă de socializare.

Cine este Esengül Aypek din seria “Nu ma părăsi!”

A jucat în serialul “Beni Affet” între 2015 și 2017 și a devenit cunoscută lumii întregi odată cu rolul său din seria “Nu mă părăsi!”. Postările sale din mediul online continuă să fie apreciate de fanii de pretutindeni și are peste 120 de mii de internauți care îi urmăresc fotografiile. Până în prezent a postat peste 100 de astfel de imagini, atât din viața personală cât și din cea profesională. Joacă rolul lui “Meltem” în “Nu mă părăsi!” și nu poate fi trecută cu vederea, având în vedere profesionalismul său.

Urmărește serialul "Nu mă părăsi!", de luni până vineri de la 19:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În viața personală, aceasta a părăsit Ankara pentru a se stabili în Istanbul și continuă cu planurile profesionale, așa cum i-a obișnuit pe toți până acum. Într-un interviu recent, actrița a menționat că nu caută o persoană specială în viața sa. Nu se află într-o relație în prezent și este preocupată de carieră.

“Pentru mine, cariera este mult mai importantă acum decât emoțiile. Când spun sentimente mă refer la iubire, iar cariera mea este mult mai presus acum.”, a declarat vedeta de origine turcă, potrivit Seriesturkish.com. De asemenea, a subliniat faptul că lucrurile nu se vor schimba nici atunci când își va găsi partenerul ideal. Spune despre sine că este o persoană integră, ce știe ceea ce își dorește în fiecare moment al vieții. A punctat de altfel și regulile pe care le respectă în carieră.

“Dacă există respect, moralitate și lipsa violenței, atunci îmi place să-mi întind aripile pentru a mă dezvolta profesional. Până la urmă, munca pe care o prestăm este pentru oameni. Acești nu sunt un lucru singular, preferințele lor se pot schimba constant. De aceea nu m-am gândit să stabiliesc limite.”, a declarat. A studiat în cadrul Müjdat Gezen în Ankara și a declarat că nu are nicio limită atunci când vine vorba despre actorie.

Povestea serialului turcesc “Nu mă părăsi!”

Bătrânul Cengiz, capul familiei sale, este foarte atașat de valorile cu care a crescut de-a lungul timpului și își dorește ca și ceilalți să se ghideze după regulile sale. Tarık (Emrah Akduman) este fiul cel mare. Acesta îi calcă pe urme și se bucură de succesul afacerii familiei. Aceștia din urmă speră să se căsătorească cu Meltem ( Esengül Aypek), partenera sa de afaceri. Inima tânărului este deja oferită Sılei (Sude Dogar). Fiul cel mic, Emre (Berkay Veli) este un om integru ce studiază încontinuu. Este medic, dar atunci când se îndrăgostește de Zeynep (Sila Özlem Önemli), reușește să stârnească probleme în familie. Filmările pentru serialul “Nu mă părăsi” au avut loc în Ankara, iar ultimul episod a fost difuzat în Turcia pe 18 iunie 2021.

În articolul

Cine este Esengul Aypek din seria “Nu ma părăsi!”. Totul despre îndrăgita actriță de origine turcă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x