Cine este Hande Ercel, actrița din “Dragostea plutește în aer”. Cum a ajuns tânăra să fie iubită de toată lumea

Publicat pe 10.12.2021 la 13:18 Actualizat pe 28.01.2022 la 14:34

Hande Ercel se numără printre tinerele speranțe ale cinematografiei din Turcia. La doar 28 de ani a reușit să joace în cele mai importante producții din țara sa natală. Cum a ajuns vedeta să fie iubită de toată lumea.

Hande Ercel poartă o bluză lejeră, de vară, fără mâneci. Are părul desprins și poartă un machiaj natural

Hande Ercel, actrița din "Dragostea plutește în aer"

Happy Channel

Hande Ercel s-a născut pe 24 noiembrie 1993 în Turcia. Și-a început cariera ca model, ulterior fiind atrasă și de actorie. Deși are doar 28 de ani, actrița a reușit să joace în multe seriale de succes ca și protagonistă.

În cea mai nouă producție care va fi difuzată doar la Happy Channel, Hande Ercel interpretează rolul frumoasei Eda, o tânără care are planuri mari de viitor, dar care întâmpină mai multe greutăți în îndeplinirea lor.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Deși este iubită în Turcia, Spania este a doua țară care a considerat-o pe artistă ca fiind una dintre speranțele cinematografiei.

Cine este Hande Ercel, actrița din “Dragostea plutește în aer”

Hande Ercel și-a început cariera ca și actriță în serialul Aşk Laftan Anlamaz (2016–2017) și a interpretat rolul lui Hayat Uzun. Și-a câștigat astfel popularitatea, urmând apoi să aibă rolul lui Hazal în serialul “Siyah İnci”. A urmat apoi rolul lui Müjde în Halka.

În 2020, Hande Ercel a reușit performanța de a jucat în serialul „Sen Çal Kapımı”. Producția a fost difuzată în 57 de țări, Spania fiind a doua țară din lume după Turcia care a îndrăgit-o pe vedetă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul carierei sale, Hande Ercel a câștigat nenumărate premii printre care „Miss Civilization of Turkey” în 2012, atunci când a ieșit pe primul loc, dar și “Golden Butterfly Awards” ( Rising Star), “Turkey’s Youth Awards” ( Best Actress) și altele.

Are peste 25 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde postează întotdeauna fotografii și filmulețe din viața personală și profesională. Are 559 de postări și reușește de fiecare dată să fie o prezență inedită în online.

În cea mai recentă postare, Hande Ercel le-a arătat fanilor cum și-a serbat ziua și tortul pe care l-a avut în cea mai specială zi din viața ei. “Aș putea să scriu pagini și să vă spun cât de specială mă simt, dar mă rezum la un simplu mulțumesc. Sunt bucuroasă că exist. Și vă mulțumesc vouă”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Hande Ercel, protagonista din “Dragostea plutește în aer”

Hande Ercel joacă rolul frumoasei “Eda” în serialul “Dragostea plutește în aer”. Eda este o tânără frumoasă, deșteaptă și tânără care lucrează ca florăreasă. Visează să aibă o diplomă și să se mute în Italia, dar planurile ei sunt spulberate atunci când moștenitorul companiei Bolat Holding anulează toate bursele și astfel trebuie să se retragă de la facultate.

Acum, frumoasa Eda mai are două lucruri care să o țină motivată în continuare, dragostea ei pentru plante și ura pentru Serkan Bolat. Atunci când Serkan ajunge să țină un discurs în cadrul facultății la care Eda este studentă, aceasta este în curte și protestează. După o serie de evenimente nefericite, cei doi sunt încătușați și ajung să stea o zi întreagă la închisoare.

Eda află că Serkan reprezintă tot ceea ce urăște ea la o persoană. Este arogant, se preocupă doar de binele propriu și este obsedat de control. Nici Serkan nu este departe, căci nu-i pasă câtuși de puțin de Eda.

În articolul

Cine este Hande Ercel, actrița din “Dragostea plutește în aer”. Cum a ajuns tânăra să fie iubită de toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x