Cine este Hasan Ballıktaş, actorul din “Păsări rănite”. Tot ceea ce nu știai despre vedetă

Publicat pe 03.04.2022 la 16:00 Actualizat pe 03.04.2022 la 16:32

Hasan Balliktas este recunoscut pentru serialul “Păsări rănite”, dar și pentru rolul din “Elif”, producție difuzată și în România. Tot ceea ce nu știai despre vedetă.

Hasan Ballıktaş poartă o cămașă albastră și un pulover maro

Hasan Ballıktaş, actorul din “Păsări rănite”

Happy Channel

Hasan Ballıktaş face parte din producția unuia dintre cele mai iubite seriale la momentul actual. “Păsări rănite” a fost difuzată pentru prima oară pe micile ecrane în aprilie 2019. În limba originală, producția se este denumită „Yarali Kuslar”.

Hasan Ballıktaş joacă rolul lui „Durmuş”, un bărbat pline de sine care visează de la viață doar bani procurați cu muncă grea de către fiica lui. Tot ce nu știai despre vedetă.

Cine este Hasan Ballıktaş, actorul din “Păsări rănite”

“Păsări rănite” a apărut pentru prima oară pe micile ecrane în 2019. Serialul spune povestea unui băiețel care este crescut de o familie care nu este a lui. Acesta ajunge în brațele lui “Durmuș”, un bărbat ce plănuiește să îl vândă pentru a face bani.

“Durmuș” este tatăl tinerei “Meryem Çelik”, interpetată de Gizem Arıkan. Aceasta rămâne singură pe lume după ce bărbatul ajunge la închisoare. Tânăra trebuie să aibă grijă de „Ömer” , băiețelul pe care îl consideră fratele ei mai mic. Atunci când tatăl ei iese din închisoare, încearcă din răsputeri să o facă pe „Meryem” să-l vândă pe micuț și să facă rost de bani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Levent Metehanoğlu”, interpretat de Ali Yasin Özegemen, este salvarea celor doi. “Meryem” și “Ömer” ajung în viața bărbatului și de toate toate lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Hasan Balliktaș, actorul din „Păsări rănite”, s-a născut pe data de 10 aprilie 1962 în Instanbul, Turcia. Este recunoscut pentru rolul din “Elif”, dar și pentru “Back streets”. Cariera sa a fost presărată cu multe încerci, cunoscând succesul în actorie abia dupa 40-45 de ani. Apariția în serialul Elif a fost una destul de controversată, viața lui Hasan fiind foarte diferită în realitate față de rolul pe care îl avea de interpretat. Fanii serialului îl vedeau pe actor ca pe un bărbat neserios, neavând nicio relație stabilă.

Hasan Ballıktaş, actorul din “Păsări rănite”, așa cum nu a mai fost văzut

Drama Păsări rănite îi are ca protagoniști pe Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan în cele mai grele roluri ale lor. Serialul se învârte în jurul a doi orfani care fug de o viață dificilă. Aceștia încearcă să-și creeze o nouă viață la Istanbul. Meryem este o tânără puternică, frumoasă și determinată care a încercat în ultimii cinci ani să-l crească pe fratele său mai mic, Omer.

Omer este un tânăr orfan cu astm cronic care locuiește cu sora și tatăl adoptiv. Meryem, o tânără superbă la cei 20 de ani ai săi, are grijă de Omer ca și cum ar fi fratele ei adevărat. Dumuș, proprietarul casei, este un bărbat care își petrece toate zilele fără slujbă și intrând și ieșind din închisoare.

Urmărește "Păsări rănite", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

Într-o zi, copiii râd de tânărul Omer pentru că este sărac și nu are bani pentru a-și procura haine noi. Acesta pleacă plângând și nu își mai dorește să se întoarcă la locul de joacă. Pe drum spre casă, Omer îi vede pe copiii străzi. Aceștia îl întreabă de ce plânge și încearcă să-l convingă să muncească pentru a-și strânge bani pentru orice își dorește.

În articolul

Cine este Hasan Ballıktaş, actorul din “Păsări rănite”. Tot ceea ce nu știai despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x