Cine este Kerem Bursin, actorul care joacă în serialul “Dragostea plutește în aer”. Detalii neștiute despre vedetă

Publicat pe 13.12.2021 la 10:41 Actualizat pe 28.01.2022 la 14:35

Kerem Bürsin, carismaticul actor turc, a ajuns pe micile ecrane chiar la Happy Channel. Haideți să aflăm câteva detalii mai puțin cunoscute despre viața lui.

Kerem Bursin poartă un tricou gri și o jachetă neagră

Kerem Bursin în cadrul Gran Canaria în anul 2021

Profimedia Images

Kerem Bürsin s-a născut pe 4 iunie 1987 în Turcia. A locuit de-a lungul timpului în nenumărate țări printre care Scoția, Indonezia, Malaezia și SUA. În 1999, la vârsta de 12 ani, s-a mutat cu familia în SUA.

A absolvit Emerson College, specializarea comunicare, dar a urmat și cursuri de actorie în timp ce se afla în cadrul universității. A fost ales cel mai bun actor de teatru într-o competiție care s-a desfășurat la liceu, în SUA.

Înainte de a lucra ca actor, Kerem Bürsin obișnuia să aibă o meserie obișnuită, cea de șofer. Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel.

Cine este Kerem Bursin, actorul care joacă în serialul “Dragostea plutește în aer”

Kerem Bürsin nu este doar faimos în Turcia, asta pentru că perioada petrecută în SUA l-a ajutat să-și fructifice pasiunea pentru această artă. A jucat în numeroase filme americane, inclusiv în “Sharktopus”, în 2010.

Notorietatea la nivel mondial și-a căpătat-o odată cu rolul lui "Kerem Sayer" în serialul “Güneşi Beklerken”. Filmul “Unutursam Fısılda” este o altă capodoperă din care actorul a făcut parte. Acolo a jucat rolul unui muzician.

Atunci când interpretează roluri, Kerem preferă atât limba engleză, cât și turcă. Printre premiile câștigate, se mai poate adăuga în palmaresul vedetei și “Seoul International Best Actor”. Alături de Hande Erçel, partenera din viața reală, joacă în “Dragostea plutește în aer”, serial ce poate fi urmărit doar la Happy Channel.

De-a lungul timpului, Kerem Bürsin și-a lăsat amprenta atât ca actor de seriale, dar și de filme și piese de teatru. A fost și producător, dar este și reprezentantul mai multor campanii publicitare.

Relația de iubire pe care o trăiește alături de Hande Erçel a fost intens dezbătută, asta pentru că fanii le-au observat cu ușurință legătura transmisă pe micile ecrane. După ce o perioadă nu au vrut să vorbească despre relația lor, iată că acum cei doi recunosc adevărul.

Kerem Bürsin și rolul din “Dragostea plutește în aer”

Cei doi actori turci care sunt și iubiți în viața reală, formează un cuplu de pomină în serialul “Dragostea plutește în aer”.

Deși nu se cunosc la început, Eda ( Hande Erçel ) și Serkan ( Kerem Bürsin ) ajung să se logodească în urma unor întâmplări nefericite. Cei doi sunt firi foarte diferite, iar fanii vor avea șansa de a vedea multe răsturnări de situație care la început par imposibil de rezolvat.

Eda este un spirit liber, iar Serkan este patronul unei corporații importante. Cei doi pretind că sunt un cuplu doar pentru a obține ce-și doresc, dar în final vor avea parte de surprize. La început, lucrurile vor merge bine, dar în curând Eda își va da seama că rolul de iubită al unuia dintre cei mai râvniți burlaci nu este atât de ușor de întreținut.

Kerem Bürsin interpretează în “Dragostea plutește în aer” rolul unui bărbat atrăgător, carismatic și dur. Foarte educat, cu multe cunoștințe din toate domeniile, dar extrem de rigid. A luat în propriile mâini afacerea tatăl său și își dorește o carieră la fel de impresionantă.

În articolul

Cine este Kerem Bursin, actorul care joacă în serialul “Dragostea plutește în aer”. Detalii neștiute despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x