Cine este Laura Londoño, actrița care joacă rolul de protagonistă în Cafea cu parfum de femeie. Totul despre îndrăgita vedetă

Publicat pe 05.05.2023 la 12:00 Actualizat pe 05.05.2023 la 08:45

Cine este Laura Londoño, actrița care joacă rolul de protagonistă în Cafea cu parfum de femeie. Totul despre îndrăgita vedetă.

Laura Londoño stă pe un fotoliu roșu și zâmbește

Cine este Laura Londoño, actrița care joacă rolul de protagonistă în Cafea cu parfum de femeie

Profimedia Images

Laura Londoño a reușit să câștige inimile telespectatorilor cu roluri în cele mai îndrăgite telenovele. Printre acestea se numără ‘La ley del corazón’ și ‘Café con aroma de mujer’. Află totul despre vedeta a preferată.

Cine este Laura Londoño, actrița care joacă rolul de protagonistă în Cafea cu parfum de femeie

Cu mai bine de 10 ani în actorie, Laura Londoño este una dintre actrițele columbiene preferate de către fanii naționali și internaționali. Chiar dacă prima s-a apariție a fost la începutul anilor 2000, telespectatorii o cunosc din La ley de corazon, El capo și Cafea cu parfum de femeie, dar și telenovela de succes, Paraiso travel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de a deveni actriță a fost model pentru designerul columbian Angel Yanez. Frumusețea și naturalețea au ajutat-o să se numere printre cele mai exclusive modele din Paris. În plus față de dragostea pentru arte, a studiat arhitectura în cadrul Universității de los Andes din Bogota, oraș în care a locuit încă de la vârsta de 3 ani.

Actrița Laura Londoño a interpretat-o pe Gaviota în Cafea cu parfum de femeie. S-a născut în Medellin, acolo unde și-a petrecut copilăria și a studiat teatru, canto, muzică, pian, balet, pictură și ceramic. În capitală a locuit până la vârsta de 13 ani cu mama și fratele său. Cei doi s-au întors în orașul natal la un moment dat. Are 35 de ani și s-a născut pe 13 februarie 1988. Și-a sărbătorit întotdeauna ziua de naștere alături de familie. Printre aparițiile la televizor se numără și Sin senos no hay paraiso, Bloque de busqueda și Comando Elite.

Este căsătorită cu Santiago Mora Bahamon, cineastul care a ajuns în viața sa în cadrul unui festival specific din Cartagena. O amică comună i-a prezentat, însă abia peste un an și-au dat seama că își doresc să fie unul pentru celălalt. Cinci ani după o relație serioasă, s-au căsătorit în 2018 într-o ceremonie simplă și privată.

Familia și copiii actriței Laura Londoño

La un an de când au devenit soț și soție, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Micuța Allegra a venit pe lume în anul 2019 și astfel viața lor s-a schimbat. Doi ani mai târziu, pe când actrița termina de filmat pentru telenovela Cafea cu parfum de femeie, a aflat că va deveni mămică încă o dată. Mikaela s-a născut pe 17 februarie 2022, la patru zile de la ziua de naștere a vedetei.

În cadrul unui interviu pentru Tu manana, Laura Londono a povestit câteva anecdote din cadrul filmărilor pentru Cafea cu parfum de femeie. Aceasta spune că s-a certat cu William Levy, cel care a jucat rolul de protagonist alături de ea.

“Am învățat multe de la el, îl iubesc mult. Am venit din două industrii în care am făcut lucrurile în feluri diferite. Cred că asta pentru mine a fost de mare ajutor, ne-am certat ca și copiii, aveam puncte de vedere diferite despre scene, personaje, avem caractere puternice amândoi. Ne certam, dar el foarte nobil se apropia de mine, vorbeam, ne îmbrățișam.”, a spus vedeta.

În articolul

Cine este Laura Londoño, actrița care joacă rolul de protagonistă în Cafea cu parfum de femeie. Totul despre îndrăgita vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x