Cine este Merve Çağıran din serialul “Inimă rănită”. Află detalii despre faimoasa vedetă

Publicat pe 30.08.2022 la 20:08 Actualizat pe 30.08.2022 la 20:31

Află totul despre Merve Çağıran din serialul “Inimă rănită”. Detalii despre celebra actriță.

Merve Çağıran poartă o rochie de mireasă albă și are părul lung și ondulat

Merve Çağıran din serialul “Inimă rănită”

Happy Channel

Merve Çağıran face parte din serialul fenomen “Inimă rănită” și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat pentru prima oară într-un serial în 2010, iar cel mai recent proiect al său este chiar din 2022.

Cine este Merve Çağıran din serialul “Inimă rănită”

Merve Çağıran s-a născut pe 10 noiembrie 1992 în Turcia și este una dintre actrițele cunoscute ale țării sale. A studiat în cadrul unui centru de arte cunoscut și a avut debutul în televiziune cu un rol în “ Tek Türkiye”. După apariția în tot mai multe seriale și videoclipuri muzicale, i-a cucerit pe fani în 2016 cu rolul din “Aşk Laftan Anlamaz”. În 2018 a câștigat o stea de aur în cadrul “Golden Butterfly Awards”.

Urmărește "Inimă rănită", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

Pasionată de scris, iubește de asemenea să călătorească și compune melodii. Cele mai multe dintre ele au ajuns deja celebre grație interpreților de succes din Turcia. Activă în mediul online, are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram. Până la momentul actual a postat peste 400 de fotografii și filmulețe, toate atât din viața personală, cât și din cea profesională. Printre pasiunile pe care protagonista din “Inimă rănită” le are, se numără și echitația. Mai multe imagini pot fi văzute chiar pe pagina sa personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu doar că este o actriță populară, atât în țara sa natală cât și în afara ei, dar reușește să impresioneze și prin frumusețe. Printre cele mai recente apariții în social media se numără și cele în care vedeta apare în pat. Fanii au complimentat-o imediat pe vedetă, dar dintr-un motiv cu totul diferit. Aceasta și-a schimbat look-ul și a renunțat la părul lung.

Acum Merve Çağıran din serialul “Inimă rănită” are părul scurt, tip pixie. Rămâne în cele din urmă una dintre cele mai importante figuri din Turcia.

Totul despre serialul “Inimă rănită” cu Merve Çağıran

Serialul fenomen "Inimă rănită" vine la Happy Channel. Începând din 22 august, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:00, Happy Channel le aduce telespectatorilor una dintre cele mai de succes producţii ale verii 2021 în Turcia - Inimă ranită/Kalp Yarasi.

Serialul turcesc Inimă Rănită (Kalp Yarasi) aduce în prim-plan povestea de dragoste dintre Ferit și Ayşe, prinși în mijlocul conflictului dintre familiile lor. În ziua în care Ferit trebuie să se căsătorească cu Hande, își găsește iubita în brațele prietenului său. Ferit o întâlnește accidental pe Ayşe și, pentru a obține răzbunare, îi face tinerei o propunere pe care nu o poate refuza.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a postat în mediul online fotografii emoționante alături de nepoata sa. Cum arată micuța Mavi

Personajele extrem de carismatice și povestea de dragoste tipică acestor producții te vor face să stai cu sufletul la gură pe canaoea și să urmărești fiecare moment. Protagoniștii sunt Gökhan Alkan („Prețul fericirii”, „În ritmul vieții”) și Yağmur Tanrisevsin (Ece din „Feriha”). Din distribuție mai fac parte și actori precum Merve Çagira („Çarpişma”), Toprak Can Adigüzel, Riza Akin, Yonca Şahinbaş și İnanç Konukçu („Prizoniera destinului”).

Ferit Sancakzade (Gökhan Alkan) este personajul principal, fiind moștenitorul unei familii foarte bogate din Antakya. Cu toate că pe plan financiar lucrurile îi merg bine, pe plan personal este înșelat de femeia cu care urmează să se căsătorească, Hande (Merve Çagiran), fiica familiei Varoglu.

În articolul

Cine este Merve Çağıran din serialul “Inimă rănită”. Află detalii despre faimoasa vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x