Cine este Murat Yıldırım, actorul din Asi – Împotriva destinului. Află detalii despre protagonistul îndrăgitului serial turcesc

Publicat pe 30.05.2023 la 14:47 Actualizat pe 30.05.2023 la 15:23

Curiozități despre Murat Yıldırım, actorul din Asi – Împotriva destinului. Află totul despre vedeta din Turcia.

Murat Yıldırım și Tuba Büyüküstün stau unul în fața celuilalt

Cine este Murat Yıldırım, actorul din Asi – Împotriva destinului

Happy Channel

S-a născut pe 13 aprilie 1979 în Konya, partea din sud a Ankarei. Tatăl său a fost profesor de literatură și vorbește fluent turcă și kurdish. Mama sa vorbește fluent arabă, dar Murat Yıldırım nu vorbește nici kurdsih, nici arabic. Datorită serviciului pe cacare l-a avut tatăl său în copilărie, a călătorit între Konya și Adana. Are două surori.

Cine este Murat Yıldırım, actorul din Asi – Împotriva destinului

Este absolvent al Universității Tehnice Yıldız, departamentul de inginerie mecanică. A avut încă din copilărie un interes crescut pentru matematică. Pe parcurs, s-a dezvoltat și interesul pentru teatru și muzică. Ca student, a fost membru într-o formație și a cântat la tobe. De asemenea, a participat în cadrul grupului de teatru al facultății.

Urmărește Asi - Împotriva destinului, sâmbătă și duminică de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a jucat timp de trei ani în cadrul unor piese de teatru, un scenarist l-a recomandat în cadrul Centrului Cultural din Beșiktaș. Primul său rol, secundar de altfel, a fost în Ölümsüz Aşk, scris de Yılmaz Erdoğan. Pe când juca rolul principal în cadrul Fırtına, a cunoscut-o pe viitoarea sa soție, Burçin Terzioğlu. În 2007 a jucat în Asi – Împotriva destinului, serial care a fost nominalizat în cadrul celei de-a 51-a ediție a Monte – Carlo Television Festival, alături de Tuba Büyüküstün.

După Asi, a urmat Aşk ve Ceza, alături de Nurgül Yeşilçay. În 2012 a urmat alt proiect profesional, serialul Suskunlar. A reprezentat prima dramă vândută în SUA pentru un remake. În 2016 a urmat Gecenin Kraliçesi. A jucat într-un videoclip muzical alături de soția Iman Elbani în 2017 pentru interpreta renumită Jessica Sutta ( Pussycat dolls).

În viața personală a avut parte de suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului. Și-a cunoscut prima soție pe platourile de filmare. A fost căsătorit pentru prima oară între 2008 și 2014. A urmat cea de-a doua căsătorie în 2016, cu fosta concurentă a unui concurs de frumusețe din Maroc și actrița Elbani.

Viața personală a lui Murat Yıldırım, actorul din Asi – Împotriva destinului

Și-a cunoscut prima soție, pe Burçin Terzioğlu, pe platourile de filmare ale seriei Fırtına. S-a căsătorit din nou în 2016, însă Iman Elbani a suferit un avort, pe atunci când era însărcinată cu primul copil al cuplului. Totul s-a petrecut în 2019. A urmat un alt avort în 2020. Actrița a suferit un total de cinci avorturi. Îndrăgostiții și-au întâmpinat prima fiică în octombrie 2022.

Pe contul personal de Instagram are peste 4 milioane de fani, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe sunt de pe platourile de filmare, însă actorul nu uită nici de clipele petrecute alături de cei dragi.

“O, doamne, lăudat să fii tu, totul e bun aici. Ai reușit să aduci lumină în viața noastră și să ne-o aduci pe prințesa Mirai. Să o ții sub protecția ta și să crească bine.”, a scris actorul în dreptul imaginii în care anunța că urmează să devină tătic pentru prima oară. Peste 700 de mii de aprecieri a primit din partea fanilor. A urmat apoi o imagine din spital.

În articolul

Cine este Murat Yıldırım, actorul din Asi – Împotriva destinului. Află detalii despre protagonistul îndrăgitului serial turcesc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x