Cine este Nazlı Senem Ünal din serialul “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgita actriță

Publicat pe 06.12.2022 la 09:50 Actualizat pe 06.12.2022 la 10:35

Cine este Nazlı Senem Ünal din serialul “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgita actriță și ceva în plus.

Nazlı Senem Ünal poartă un maiou negru, are părul scurt și ondulat și stă în spatele unei clădiri

Nazlı Senem Ünal din serialul “Agenția de talente și sentimente”

Happy Channel

Nazlı Senem Ünal se numără printre actorii ce fac parte din distribuția serialului “Agenția de talente și sentimente”. Este recunoscută după coafura deosebită cu părul scurt și creț. Este una dintre cele mai noi surprize ale Turciei din punct de vedere cinematografic.

Cine este Nazlı Senem Ünal din “Agenția de talente și sentimente”

Nu este doar o figură frumoasă pe sticlă, asta pentru că Nazlı Senem Ünal a studiat actorie în cadrul Mujdat Gezen Art Center. S-a născut pe 22 mai 1991 și a avut debutul în seria “Uzgunum Leyla” pe când era doar un copil. După ce și-a finalizat studiile a avut parte de proiecte inedite ce au reușit să îi aducă recunoaștere internațională. Este recunoscută atât pentru producția “Agenția de talente și sentimente” cât și pentru “Three sisters”. Primul său proiect a avut loc în anul 2000, urmând ca abia în 2013 să aibă un alt rol într-un serial turcesc.

Urmărește "Agenția de talente și sentimente", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nazlı Senem Ünal spune că iubește primăvara, iar vara este anotimpul ce o încântă deseori. În timpul liber, atunci când nu se află pe platourile de filmare, vedeta preferă să-și petreacă timpul în propria casă, uitându-se la seriale sau filme. În opinia sa, cea mai bună parte din meseria de acriță este faptul că poți reuși să ajungi cunoscut grație muncii tale.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan apare într-o nouă ședință foto. Actorul din “Moștenirea” a renunțat la pantofii clasici de costum

“Am și câini și pisici. Dacă ar fi să aleg între cele două aș alege câinii pentru că sunt mai loiali.”, a mărturisit vedeta, potrivit Turkishdrama.com. A interpretat de-a lungul timpului personaje dificile, însă au fost momente în care s-a simțit într-adevăr lipsită de putere.

“Am avut momente grele cu două scene. A fost una în care a trebuit să cânt un cântesc. Am înregistrat live o piesă în studio. Am ales o melodie și m-am simțit într-un loc foarte dificil în acel moment. Am avut clipe grele pe scenă. Și a mai fost o altă dată în “Agenția de talente și sentimente” când am țipat și am țipat. Toată agenția m-a privit. Mi-a fost foarte greu să fiu emoțională.”, a declarat Nazlı Senem Ünal.

Nazlı Senem Ünal joacă în serialul “Three Sisters” rolul “Mine”

În serialul “Agenția de talente și sentimente” joacă rolul “Julide Tirmik”, însă în prezent este implicată într-un nou proiect profesional. “Three Sisters” o aduce pe vedetă în atenția publicului ca “Mine”. Aceasta a vorbit într-un interviu pentru publicația Kun Magazine despre personalitatea personajului său.

Citește și: Nurgül Yeşilçay din “Furtună pe Bosfor” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a încercat mai multe ținute ce i-au scos în evidență trupul de invidiat

“Mine este o femeie imprevizibilă. De fiecare dată când ceva nou apare în scenariu, personalitatea sa se schimbă. Este puternică, o femeie devotată până în ultima clipă. Cu toate acestea, nu aș folosi niciodată metodele pe care ea le folosește pentru a reuși în viață. Nu sunt atât de insolentă. Dacă personajul nu ar fi fost pentru mine, aș fi renunțat. Sunt o persoană foarte diferită.”, a mărturisit vedeta.

Nazlı Senem Ünal se consideră o persoană ambițioasă, fiind o condiție pentru orice decizie pe care o ia în viață. De asemenea, nu își dorește ca atunci când are un plan profesional în desfășurare, să îl ducă la bun sfârșit în orice condiții.

În articolul

Cine este Nazlı Senem Ünal din serialul “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre îndrăgita actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x