Cine este Nesrin Cavadzade, fosta parteneră de viață a lui Gokhan Alkan din "Inimă Rănită". Cum și-a început cariera de actriță

Publicat pe 12.10.2022 la 14:03 Actualizat pe 12.10.2022 la 15:26

Cine este Nesrin Cavadzade, fosta parteneră de viață a lui Gokhan Alkan din "Inimă Rănită". Cum și-a început cariera de actriță.

Nesrin Cavadzade poartă părul prins în coc

Nesrin Cavadzade, fosta parteneră de viață a lui Gokhan Alkan din "Inimă Rănită"

Instagram

Nesrin Cavadzade se numără printre actrițele renumite ale Turciei. A jucat în nenumărate producții din țara sa natală și personajele sale i-au surprins pe fanii de pretutindeni. A format un cuplu cu îndrăgitul actor Gökhan Alkan din “Inimă rănită”, însă totul s-a destrămat atunci când fanii credeau că lucrurile vor lua o cu totul altă întorsătură.

Cine este Nesrin Cavadzade, fosta parteneră de viață a lui Gokhan Alkan din "Inimă Rănită"

Nesrin Cavadzade s-a născut pe 30 iulie 1982 în Turcia, însă are origini din Azerbaijan. Și-a început activitatea încă din 2003, iar mutarea în Istanbul a venit la vârsta de 11 ani. Chiar de pe băncile școlii a decis că își dorește să devină actriță, fiind implicată în piesele de teatru ale clasei sale. În timpul liceului a jucat în 5 scurt metraje, fiind difuzate în cadrul festivalurilor locale și internaționale de film, inclusiv Berlinale Talent Campus.

Urmărește serialul "Inimă rănită", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A primit nenumărate premii de-a lungul carierei sale și a studiat în cadrul Marmara University, departamentul de cinema și TV. A câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în cadrul festivalului “The lamb” În 2014. Are 3 milioane de urmăritori pe pagina personală de Instagram, acolo unde, ca și alte vedete recunoscute, comunică în permanență cu cei care o îndrăgesc. Cel mai recent serial în care joacă “Forbidden Apple”, a reușit încă o dată să-și surprindă audiența. Cu toate acestea, din cauza unei dispute cu producătorul oficial, a fost nevoită să părăsească platourile de filmare.

Fanii i-au ținut partea încă de la început și au constatat că aceasta a fost tratată nedrept. Ca în orice altă situație, personajul său a fost omorât, iar o slujbă de înmormântare a fost organizată în cadrul producției. Nu este singura dată în care o actriță de renume deține probleme serioase cu producătorii serialelor turcești.

Gökhan Alkan și Nesrin Cavadzade au format un cuplu de succes

Au devenit un cuplu cunoscut, odată cu anunțul relației lor. După despărțire, numele lor a stat pe buzele tuturor. În ciuda faptului că drumul spre căsnicie urma să fie asigurat, iată că Gökhan Alkan și Nesrin Cavadzade au luat o cu totul altă decizie în ceea ce privește viitorul lor. Mulți au vrut să afle imediat care a fost motivul real al separării înainte de căsătorie. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului turcesc „Yasak Elma” și de atunci relația lor a continuat pe o pantă ascendentă.

Se pare că îndrăgostiții ajungeau întotdeauna la certuri dese, iar acest lucru a produs despărțirea iminentă. Actrița a șters orice urmă a relației sale cu protagonistul din “Inimă rănită” și a lăsat în urmă clipele petrecute împreună. În prezent se vorbește despre o nouă relație în viața vedetei Nesrin Cavadzade, după ce l-a întâlnit pe actorul Uraz Kaygılaroğlu pe platourile de filmare ale unei noi producții. Cu toate acestea, cel din urmă a venit să dezmintă știrile apărute în presă, iar acum nu se mai aude nimic despre o presupusă relație a acesteia.

“Știrile apărute despre mine și colega mea de platou sunt total nefondate. Pentru persoanele interesate.”, a transmis actorul pe internet.

În articolul

Cine este Nesrin Cavadzade, fosta parteneră de viață a lui Gokhan Alkan din "Inimă Rănită". Cum și-a început cariera de actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x