Cine este Nurgül Yeşilçay, celebra actriță din “Furtună pe Bosfor”. Detalii inedite despre vedetă

Publicat pe 08.08.2022 la 16:34 Actualizat pe 08.08.2022 la 20:34

Nurgül Yeşilçay, celebra actriță din “Furtună pe Bosfor” este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Tot ce nu știai despre protagonista serialului.

Nurgül Yeşilçay poartă o rochie galbenă fără mâneci și salută jurnaliștii din mașină

Nurgül Yeşilçay din "Furtună pe Bosfor" îi salută pe jurnaliști în data de 23 mai 2007. Actrița se afla pe picior de plecare în cadrul Festival Palace la Cannes, în cadrul celei de-a 60-a ediții a Cannes Film Festival

Profimedia Images

Nurgül Yeşilçay se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Protagonistă în celebrul serial “Furtună pe Bosfor” a reușit să-și construiască o carieră de succes și este apreciată atât în țara natală cât și internațional. Tot ce nu știai despre vedetă.

Cine este Nurgül Yeşilçay, celebra actriță din “Furtună pe Bosfor”

Născută în Afyonkarahisar, Turcia a studiat în cadrul State Conservatoire of Anadolu University, Eskişehir. Nurgül Yeşilçay a fost căsătorită cu actorul Cem Özer între 2004 și 2010. Împreună au un copil pe nume Osman. A jucat în trei seriale turcești de succes dintre care și “Furtună pe Bosfor”. Înainte de a-și face debutul în filmul turcesc “Sellale” în 2001 a jucat pe cele mai cunoscute scene ale teatrelor în „Hamlet” și “O stradă numită dorință”, serial în care a jucat și Marlon Brando în 1951.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născută pe 26 martie 1976, Nurgül Yeşilçay este o actriță de teatru și film originară din Turcia. A jucat în mai multe piese importante de-a lungul timpului printre care și “Ophelia” în “Hamlet”. A scris scenariul pentru filmul “Edge of heaven”, producție ce a primit premiul pentru “Cel mai bun scenariu” în cadrul celei de-a 60-a ediți a Cannes Film Festival în 2007. A studiat în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase facultăți de teatru din Turcia. Entuziasmul a împins-o întotdeauna pe actriță către roluri de excepție ce i s-au potrivit mănuță.

“E important să te faci cunoscută, să arăți că poți să joci orice fel de rol la fel de ușor.”, a mărturisit Nurgül Yeşilçay, potrivit Superstarbio.com. Și-a început cariera la vârsta de 23 de ani și a jucat roluri mici în producții care treptat i-au adus faima. În cele din urmă, cei mai importanți producători din Turcia au remarcat-o și astfel a devenit un nume cunoscut în lumea întreagă. Pe lângă roluri din filme și seriale, teatru la reprezentat o bună parte din viața acesteia.

Citește și: Alina Boz a recreat o amintire din copilărie. Cum arată celebra actriță la 23 de ani, din nou pe băncile școlii

Printre multele premii câștigate se numără și “Golden Boll” pentru “Cea mai bună actriță” în 2005. Printre primele relații ale vedetei s-a numărat și cea mai importantă dintre acestea, alături de un cunoscut prezentator din Turcia. Pe pagina personală de Instagram, vedeta are peste 2 milioane de fani din lumea întreagă.

Detalii despre vedetă

Cu peste o mie de postări, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața reală, reușește să-și atragă publicul în cele mai surprinzătoare momente. Reușește să atragă publicul atât prin aparițiile inedite, atunci când îmbracă rochii de gală, dar și atunci când se află alături de prieteni și cei dragi în momentele importante.

Nurgül Yeşilçay se află la momentul actual într-o relație, însă vedeta nu a dezvăluit identitatea celui care i-a furat inima. Cele mai recente postări ale vedetei arată cât de fericită se află la momentul actual. Mesajul lăsat pentru partenerul său i-a emoționat pe fani.

Citește și: Demet Özdemir vorbește despre cererea în căsătorie a lui Oğuzhan Koç. Cum a fost surprinsă de către artist

“Iubirea mea m-a surprins chiar în cea mai importantă zi și m-a dus într-o călătorie a copilăriei mele. Fiecare moment a fost legendar. Mă bucur că m-am născut aici, e foarte frumos. Iubesc totul.”, a scris vedeta din “Furtună pe Bosfor.

În articolul

Cine este Nurgül Yeşilçay, celebra actriță din “Furtună pe Bosfor”. Detalii inedite despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x