Cine este Ștefana Ionescu-Darzeu, actrița care o joacă pe “Ica” în serialul “Adela”

Publicat pe 07.10.2021 la 14:05 Actualizat pe 07.10.2021 la 14:16

Ștefania Ionescu-Darzeu poate fi urmărită în serialul “Adela”, acolo unde interpretează personajul “Ica”. Deși toate lumea o cunoaște mai mult de pe scenă, astăzi vă vom prezenta omul din spatele actriței și poveștile frumoase pe care le are de oferit.

Ica, una dintre servitoarele familiei Andronic, privește pe fereastra casei

Ștefana Ionescu-Darzeu, actrița care o joacă pe "Ica" în "Adela"

Facebook

Ștefana Ionescu-Darzeu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România și joacă unul dintre personajele care fac parte din serialul “Adela”. Ea este ‘Ica’, personajul îndrăgit de toți telespectatorii.

Aceasta s-a născut în 1988 în Câmpina și a absolvit Colegiul Național Nicolae Grigorescu, dar și UNATC.

Ștefana Ionescu-Darzeu este de părere că teatrul poate ajuta oamenii să-și depășească fricile și să îi facă mai buni pe zi ce trece. Astfel, oricine se simte în impas, ar trebui să facă o vizită la teatru, acolo unde toate fricile dispar.

Cine este Ștefana Ionescu-Darzeu

Despre Ștefana Ionescu-Darzeu putem spune cu siguranță că este o actriță de excepție, dar și o femeie care își iubește familia și își apreciază copiii. Actrița are două fetițe pe care nu dorește să le expună pe rețelele de socializare, acolo unde ea este destul de activă.

Ștefana Ionescu-Darzeu acceptă provocări pentru copii, dar și pentru adulți, și încearcă mereu să-și depășească fricile atunci când se află pe scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ica” este de părere că ar trebui să existe spații culturale în fiecare cartier, astfel ca toată lumea să aibă acces la piese de teatru, muzică sau dans.

“Cred că treburile astea sunt foarte bune. Teatrul este clar o cale pentru dezvoltare comunitară și cred că e important să existe spații culturale alterative în diferite cartiere.”, a declarat Ștefana Ionescu-Darzeu, potrivit merg.in.

Ștefana Ionescu-Darzeu, despre provocările din viața ei

Ștefana Ionescu-Darzeu mărturisește faptul că din cauza pandemiei de COVID-19, actorii au suferit foarte mult, însă nimic nu poate ține un om talentat departe de pasiunea sa.

“Faptul că în mai toate teatrele actorii colaboratori au fost plătiți cu întârzieri mari, și spectacolele s-au programat mai rar, n-are cum să nu aibă un impact asupra noastră. De pe scenă propriu-zis a fost bine. Tensiunile astea au rămas în spatele ei, cred eu.”, a spus actrița, conform aceleiași publicații.

Ștefana Ionescu-Darzeu îndeamnă pe toată lumea să meargă la teatru pentru că în acest fel se pot deschide noi portițe spre creativitate și spre frumos. De asemenea, actrița îi îndeamnă pe oameni să-și închidă telefoanele atunci când pășesc într-o sală de teatru.

Printre spectacolele în care Ștefana Ionescu-Darzeu poate fi văzută se numără și “Alcesta – sau cine moare în locul tău?”, “Coriolanus”, dar și spectacole pentru copii cum ar fi “Cenușăreasa” și “Copiii poznași”.

Ștefana Ionescu-Darzeu are peste 2.000 de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde postează destul de des și le reamintește oamenilor să vizioneze serialul “Adela” pentru a vedea și o altă înfățișare a ei.

Cele mai multe fotografii pe care vedeta le postează sunt de pe platourile de filmare, însă Ștefana ne încântă de cele mai multe ori și cu momente magice din vacanță.

“Ica” suspină după nepotul lui Paul Andronic, însă acesta nu o bagă în seamă, astfel că visele ei sunt departe de a se fi împlinit. În casa Andronic, toate informațiile trec mai întâi prin filtrele Stele și ale Icăi, menajerele iscusite ale familiei.

În articolul

Cine este Ștefana Ionescu-Darzeu, actrița care o joacă pe “Ica” în serialul “Adela”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x