Cine este Sude Doğar, actrița care face parte din distribuția serialului “Nu mă părăsi!”. Vedeta și-a sărbătorit recent ziua de naștere

Publicat pe 12.09.2023 la 15:00 Actualizat pe 12.09.2023 la 06:15

Cine este Sude Doğar, actrița care face parte din distribuția serialului “Nu mă părăsi!”. Vedeta și-a sărbătorit recent ziua de naștere.

Emrah Akduman poartă un pulover vișiniu și are un sacou închis la culoare, iar Sude Doğar poartă părul desprins și se uită pe fereastră

Sude Doğar și Emrah Akduman fac parte din distribuția serialului "Nu mă părăsi!"

Happy Channel

Sude Doğar face parte din distribuția serialului “Nu mă părăsi!”. Deși se află la prima sa experiență de acest gen, a reușit să-i surprindă pe fani și să se facă îndrăgită de la primele secvențe. Are doar 26 de ani, dar reușește să aibă peste 24 de mii de fani pe profilul de Instagram.

Cine este Sude Dogar, actrița care face parte din distribuția serialului “Nu mă părăsi!”

Cea mai recentă postare a îndrăgitei actrițe din serialul “Nu mă părăsi!” a reușit să-i surprindă pe internauți. Sude Doğar a împlinit 26 de ani și a lăsat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“25 s-a sfârșit iar 26 așteaptă să fie întâmpinat. Sunt plină de recunoștință pentru colecția de momente frumoase și luminoase alături de oamenii cu care îmi petrec fiecare. Pentru început vreau să-i mulțumesc tatălui meu care este întotdeauna lângă noi, ca o piatră. Apoi vreau să le mulțumesc prietenilor care mi-au oferit întotdeauna energie pozitivă. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine încă din prima zi. Mă bucur că sunt mental și fizic prezentă în viața mea. Sunt recunoscătoare că vă am, pe toți. Este ceva ce am învățat până acum din experiențele mele.”, a scris actrița din Nu mă părăsi. A primit zeci de mesaje și peste o mie de aprecieri din partea celor ce o îndrăgesc.

Nu este prima oară când vedeta își expune viața privață pe internet, acolo unde obișnuiește să posteze imagini atât din mediul online, cât și din viața profesională. Născută în Turcia, a reușit fără doar și poate să fie o surpriză în serialul “Nu mă părăsi!”.

De altfel, una dintre cele mai recente videoclipuri îl arată pe tatăl său pe scenă. Barış Manço este un interpret din Turcia.

“Dragul meu tată, frumosul Barış Manço și Cem Karaca sufletului meu, a interpretat cea mai specială piesă. Sunt bucuroasă că te-ai născut, că ești tatăl meu, că ai fost fratele meu cel mare. Sunt așa de norocoasă. Te iubesc foarte mult.”, au fost cuvintele adresate de Sude Dogar către părintele său. Printre reperele publicate putem observa că aceasta este pasionată de călătorii, ieșiri cu prietenii și actorie. De altfel, familia este cea mai importantă parte a vieții sale. În vara anului 2022, vedeta din “Nu mă părăsi!” a lăsat mărturie câteva imagini care îi anunțau finalizarea studiilor postuniversitare. Pentru evenimentul de absolvire, Sude Dogar a ales să poarte o rochie roșie și binecunoscuta robă.

“Nimeni nu a spus că va fi ușor, nimeni nu a spus că va fi greu. O iau din nou de la început.”, a scris.

Totul despre serialul “Nu mă părăsi!”

Timp de 4 sezoane și 630 de episoade telespectatorii vor fi purtați către o nouă poveste de iubire, tensiuni și replici cât de poate de acide. În original “Beni Birakma” ( Nu mă părăsi) a apărut în Turcia în 2018 și a reușit să câștige inimile fanilor. Ulterior a fost difuzat în Bulgaria, iar actorii ce fac parte din distribuție s-au bucurat să afle că munca lor este recunoscută și în alte părți ale lumii.

În articolul

Cine este Sude Doğar, actrița care face parte din distribuția serialului “Nu mă părăsi!”. Vedeta și-a sărbătorit recent ziua de naștere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x