Cine este Teodora Păcurar, actrița care o interpretează pe Stela în serialul "Adela"

Publicat pe 20.11.2021 la 10:28 Actualizat pe 20.11.2021 la 10:28

Pe Teodora Păcurar o știe toată lumea din serialul “Adela”, însă puțini cunosc detalii despre viața actriței. Frumoasa vedetă a făcut câteva dezvăluiri legate de cariera sa de-a lungul timpului și cum a reușit să se îndrăgostească de teatru.

Teodora Păcurar poartă o bluză mov cu bretele subțiri

Teodora Păcurar este Stela din serialul Adela

Happy Channel

Teodora Păcurar este o tânără actriță care a reușit grație talentului și muncii să se facă cunoscută în lumea teatrului și filmului. Originară din Sovata, vedeta și-a dorit încă de când era în liceu să devină actriță.

Aceasta a reușit de mică să se facă “auzită” și a continuat pe acest drum care i-a adus fericirea încă de la bun început. După ce și-a dat seama că nu s-ar vedea într-o altă meserie, totul a devenit și mai clar pentru Teodora Păcurar.

Tânăra își dorește să le redea oamenilor emoția de altădată și să le rămână în memorie ca un om care poate și vrea să facă mai mult în viață.

Cine este Teodora Păcurar

Teodora Păcurar s-a născut la Sovata, locul în care își dorește să se reaîntoarcă de fiecare dată atunci când are un moment liber pe care vrea să îl petreacă în liniște și armonie. Chiar dacă lumea teatrului este într-o continuă schimbare, actrița speră că planurile ei de viitor vor rămâne la fel de pozitive.

Teodora Păcurar își amintește cu nostalgie de momentele în care se juca cu prietenii ei, dar și de primul sărut pe care l-a avut localitatea natală. Deși părinții nu au fost încântați atunci au aflat că vrea să dea la actorie, aceștia au susținut-o ulterior.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița din Adela este de părere că poate dărui oamenilor atât sentimente de fericire, cât și tristețe, dar toate la un loc pot fi adunate și împletite într-un tot unitar. De asemenea, tânăra recunoaște că nu a avut ocazia să experimenteze în domeniul cinematografiei.

Teodora Păcurar nu se vede trăind în altă țară, asta pentru că iubește tot ce ține de România și este de părere că oamenii de aici pot deveni mai buni, atâta timp cât există dorință. Cu toate acestea, i-ar plăcea ca în viitor să nu mai aducă lucruri negative despre plaiurile mioritice.

Visele și proiectele Teodorei Păcurar

Teodora Păcurar se consideră o persoană care ar putea face mai multe pentru țara sa, chiar dacă la momentul actual este implicată constant în tot ceea ce înseamnă alegeri și modalități de a schimba ceva în bine.

Tânăra este pasionată de oamenii care își urmează visul și care vor să facă mai multe pentru ei înșiși, astfel că pot deveni o inspirație și pentru ceilalți. Când era mică, Teodora Păcurar s-ar fi văzut mereu zâmbind și ajutând orice om i-ar fi ieșit în cale.

De aceea, astăzi, actrița nu este prea departe de tot ceea ce spera acum ceva vreme. Și-ar dori să rămână aceeași persoană modestă, chiar dacă timpul va trece peste ea și îi va aduce cu siguranță schimbări importante în viața profesională și personală.

Teodora Păcurar este pasionată de sport și de mâncare sănătoasă, dar recunoaște că nu are întotdeauna timp pentru toate lucrurile pe care și-ar dori să le facă. De asemenea, nu suportă oamenii leneși care ar avea de ales între ceea ce e ușor și ceea ce este benefic pentru ei.

În articolul

Cine este Teodora Păcurar, actrița care o interpretează pe Stela în serialul "Adela"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x