Cine este Yaprak Medine, actrița care joacă în serialul “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre vedetă

Publicat pe 01.12.2022 la 13:47 Actualizat pe 01.12.2022 la 14:20

Cine este Yaprak Medine, actrița care joacă în serialul “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre vedetă și chiar mai mult decât știai până acum.

Yaprak Medine poartă o bluză neagră cu mâneci scurte, are părul scurt, ondulat și ruj roșu

Yaprak Medine, actrița care joacă în serialul “Agenția de talente și sentimente”

Happy Channel

Yaprak Medine face parte din distribuția serialului “Agenția de talente și sentimente”. Este una dintre tinerele speranțe ale Turciei, asta pentru că la doar 26 de ani a jucat în seriale premiate. Și-a început cariera în 2015 și de atunci a continuat să demonstreze că își merită locul în industrie.

Cine este Yaprak Medine, actrița care joacă în serialul “Agenția de talente și sentimente”

Născută în 1996 în Istanbul, este una dintre cele mai cunoscute nume din industrie la momentul actual. Cu toate că acum este observată pe micul ecran, a studiat de-a lungul timpului pentru a fi asistentă medicală. Chiar a lucrat în domeniu timp de trei ani de zile. Ulterior a pozat drept model pe cele mai importante podiumuri din Turcia. Visul de a deveni o actriță cunoscută s-a văzut realitate după terminarea studiilor în cadrul Esin Doğan Acting Workshop.

Urmărește serialul "Agenția de talente și sentimente", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A jucat în mai multe reclame și videoclipuri muzicale pentru artiști cunoscuți. Printre cele mai populare seriale în care a jucat se numără "Half Kalan Aşklar" și "Last Summer". Proiectul “Agenția de talente și sentimente” a venit ca o surpriză pentru Yaprak Medine, dat fiind faptul că nume mari din cinematografie i-au fost alături la filmări, pe platouri. Barış Falay, Canan Ergüder și Ayşenil Şamlıoğlu se numără printre actorii din distribuție.

Cel mai nou proiect profesional este “Lone wolf”, acolo unde joacă rolul “Mira”. A reușit astfel să impresioneze încă o dată cu frumusețea și talentul său. Pe profilul personal de Instagram are peste 100 de mii de fani din întreaga lume, dar și peste 600 de fotografii și filmulețe postate. Cu fizicul său de invidiat și coafura aparte, este o prezență constantă în mediul online.

“Să faci loc în viața ta pentru un nou personaj înseamnă să ai curaj. Cred că este foarte important să-l cunoști, să-l descoperi. De fapt, tot ceea ce adaugi de la tine contează în această meserie.”, a declarat vedeta din “Agenția de talente și sentimente.”

Ce spune Yaprak Medine despre cel mai nou rol al său

Este o actriță ce și-a construit cariera de-a lungul timpului datorită perseverenței și ideii că nimic nu se întâmplă peste noapte. Despre cel mai nou rol al său din seria “Lone wolf”, Yaprak Medine spune că a reprezentat o provocare în adevăratul sens al cuvântului.

“Personajul meu are probleme cu mama încă din copilărie. Tot ceea ce nu pot să controlez se datorează relației cu mama. Nu știu cine mai face acest lucru în serial. Vreau întotdeauna să protejez, să verific imediat ce se întâmplă. Personajul are și o parte în care își dorește să muncească foarte mult. Natural, aș face glume pe seama unor trăsături ale sale.”, a mărturisit actrița Yaprak Medine.

Și-a dorit să devină actriță în copilărie, iar acum visul a devenit cu adevărat realitate, fiind o vedetă cunoscută în lumea întreagă.

“Pe când aveam 9 ani. Sora mea era în grupul de teatru al școlii. Voiam și eu să fiu cu ei, să-i urmăresc mereu. Mi-ar fi plăcut să joc cu ei pe scenă.”, a mărturisit actrița.

În articolul

Cine este Yaprak Medine, actrița care joacă în serialul “Agenția de talente și sentimente”. Totul despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x