Cine este Zehra Yılmaz, actrița din “Inimă Rănită”. Tot ce nu știai despre îndrăgita vedetă

Publicat pe 30.01.2024 la 11:25 Actualizat pe 30.01.2024 la 10:46

Cine este Zehra Yılmaz, actrița din “Inimă Rănită”. Tot ce nu știai despre îndrăgita vedetă.

Zehra Yılmaz poartă o bluză închisă la culoare și are părul lung, desprins

Zehra Yılmaz, actrița din “Inimă Rănită

Happy Channel

Zehra Yılmaz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Face parte din distribuția serialului “Inimă Rănită” și se bucură de atenția fanilor în mediul online. A devenit cunoscută încă din 2016, iar acum continuă ascensiunea în viața de vedetă.

Cine este Zehra Yılmaz, actrița din “Inimă Rănită”

Cunoscută pentru prima oară în serialul “Gül Masalı”, a urmat ulterior proiectul “Kalp Yarasi”, ce i-a adus atenția cuvenită ca și actriță de origine turcă. În luna octombrie a anului 2022, a apărut pe coperta revistei “Wardrobe” și a vorbit despre viața sa până în acest moment, atât pe plan personal cât și profesional. “Simplă, elegantă și sinceră”, acestea sunt cuvintele ce o descriu pe vedetă într-un portret al povestitorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta din “Inimă rănită” a oferit detalii despre trendurile în frumusețe din această perioadă, dar și despre propria rutină pe care o practică zilnic. De asemenea, povestea succesului său a fost de asemenea istorisită. A jucat alături de actori precum Erdem Kaynarca, Gülper Özdemir și Sarp Can Köroğlu, iar personajul său a fost “Ece Kardaş”.

“Prima oară când am citit scenariul, am văzut că povestea aceea este foarte diferită față de ceea ce se vede astăzi. Nu este o poveste romantică, este povestea a doi oameni normali. Este de asemenea o poveste în tipul Romeo și Julieta. Copiii a două familii ostile sunt reuniți încă odată. Războiul pe care cei doi îl duc este minunat. Este o furtună pe pământul nostru. Este o poveste despre viață.”, a spus vedeta despre proiectul său. Pe contul personal de Instagram are peste 800 de mii de fani din toată lumea, dar și mai mult de 400 de fotografii și filmulețe. Indiferent că apare îmbrăcată în rochii elegante, machiată de experți sau nemachiată și purtând haine lejere, actrița reușește cu fiecare ocazie să-i surprindă pe fani.

Povestea serialului fenomen “Inimă Rănită”

Serialul turcesc Inimă Rănită (Kalp Yarasi) aduce în prim-plan povestea de dragoste dintre Ferit și Ayşe, prinși în mijlocul conflictului dintre familiile lor. În ziua în care Ferit trebuie să se căsătorească cu Hande, își găsește iubita în brațele prietenului său. Ferit o întâlnește accidental pe Ayşe și, pentru a obține răzbunare, îi face tinerei o propunere pe care nu o poate refuza.

Personajele extrem de carismatice și povestea de dragoste tipică acestor producții te vor face să stai cu sufletul la gură pe canaoea și să urmărești fiecare moment. Protagoniștii sunt Gökhan Alkan („Prețul fericirii”, „În ritmul vieții”) și Yağmur Tanrisevsin (Ece din „Feriha”). Din distribuție mai fac parte și actori precum Merve Çagira („Çarpişma”), Toprak Can Adigüzel, Riza Akin, Yonca Şahinbaş și İnanç Konukçu („Prizoniera destinului”).

„Cred că Inimă rănită are o poveste frumoasă. Ayşe, personajul meu, m-a impresionat cel mai mult. Este puternică, versatilă, reponsabilă, caldă, prietenoasă, uneori amuzantă. Este un personaj care are o dragoste pentru viață și este capabilă să comunice cu toată lumea. De asemenea, o iubitoare de animale ca mine. Motivația ei este să fie pe picioarele ei și să fie fericită orice ar fi!”, a declarat Yağmur, conform Sabah.com.tr.

În articolul

Cine este Zehra Yılmaz, actrița din “Inimă Rănită”. Tot ce nu știai despre îndrăgita vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x