Cine este Zeynep Korel, sora cea mare a vedetei Bergüzar Korel din “1001 de nopți”. Care este motivul pentru care cele două nu își mai vorbesc

Publicat pe 31.03.2022 la 14:49 Actualizat pe 31.03.2022 la 15:24

Bergüzar Korel este recunoscută pentru rolul său din drama “1001 de nopți”, însă puțini cunosc aceste detalii despre Zeynep Korel, sora sa mai mare. Care este motivul pentru care cele două nu își mai vorbesc.

Bergüzar Korel stă pe canapeaua roșie și poartă o rochie verde cu buline albe, are părul prins într-o coadă

Bergüzar Korel în drama “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel este una dintre cele mai apreciate artiste la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și construiască un nume datorită serialelor în care a fost implicată. După succesul pe care l-a avut alături de partenerul său în drama “1001 de nopți”, vedeta a stat alături de Halit Ergenç și în cadrul filmărilor pentru „Vatanım Sensin”.

Cu toate că multe lume îi știe povestea, puțini cunosc detalii despre sora sa mai mare, Zeynep Korel. Se pare că cele două au întrerupt orice legătură după ce sora vedetei și-a început o nouă viață în America.

Cine este Zeynep Korel, sora cea mare a vedetei Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” este în prezent mămica a trei copii și soția actorului Halit Ergenç. Cu toate că planurile personale i-au anulat pentru moment orice prezență pe platourile de filmare, actrița este determinată să revină în curând pe micile ecrane.

Cu toate că lucrurile merg cât se poate de bine în viața vedetei, mai multe evenimente i-au umbrit traiectoria personală de-a lungul timpului. Se pare că certurile cu sora sa mai mare, Zeynep Korel nu au lăsat-o pe aceasta să-și trăiască viața cu adevărat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că la momentul actual, Zeynep Korel trăiește în America, departe de orice legătură familia cu cei apropiați. Până acum, nimeni nu știa de existența acesteia, asta pentru că vedeta din “1001 de nopți” nu a menționat niciodată numele său și nici nu a postat fotografii în acest registru pe contul personal de Instagram.

Zeynep Korel este fiica părinților Tanju Korel și Hülya Darcan și printre cele mai importante caracteristici ale sale se numără frumusețea, calitate care poate fi remarcată cu ușurință și la Bergüzar Korel. A studiat turism în cadrul Boğaziçi University, dar și design în Texas. În Statele Unite a lucrat ca manager pentru mai multe companii și a avut chiar și o afacere proprie cu genți pe care le-a confecționat chiar ea.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” și viața sa personală

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a vorbit pentru prima dată despre sora sa în octombrie 2019, atunci când era în sărcinată pentru a doua oară și a spus care a fost motivul pentru care Zeynep Korel a decis să se mute în America.

Zeynep Korel s-a văzut nevoită să ia această decizie din cauza faptului că familia nu a susținut-o la momentul respectiv. Aceasta declarat că lipsa tatălui le-a afectat legăturile și i-au făcut astfel să se îndepărteze. Bergüzar Korel este la momentul actual apreciată de peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde de-a lungul timpului a postat o singură fotografie în care apare alături de sora sa, Zeynep Korel.

Imaginea poate fi trecută cu vederea, asta dacă urmăritorii nu sunt atenți, însă la o primă vedere se pot vedea trăsăturile celor două și modalitatea în care se comportau în copilărie, atunci când nicio umbră de tristețe nu le întuneca chipurile.

“Pe vremea când purtam astfel de ținute. Vârsta, 3 ani”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

În articolul

Cine este Zeynep Korel, sora cea mare a vedetei Bergüzar Korel din “1001 de nopți”. Care este motivul pentru care cele două nu își mai vorbesc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x