Cu ce se ocupă Demet Evgar din Flăcările Destinului atunci când nu se află pe platourile de filmare

Publicat pe 18.04.2022 la 22:00 Actualizat pe 18.04.2022 la 08:57

Demet Evgar este cunoscută publicului ca Cemre din "Flăcările Destinului", însă puțini știu cu ce se ocupă actrița atunci când nu se află pe platourile de filmare. Aceasta a postat un videoclip pe rețelele de socializare care i-a uimit pe internauți.

Demet Evgar poartă un sacou alb și are părul prins, dat într-o parte

Demet Evgar în cadrul unei prezentări de modă

Getty

Demet Evgar, frumoasa actriță în vârstă de 40 de ani care poate fi urmărită în serialul “Flăcările Destinului”, le-a arătat recent fanilor ce fel de activități întreprinde atunci când nu se află pe platourie de filmare.

Se pare că vedeta nu se sfiește să recunoască faptul că este o iubitoare de lucruri simple, dar frumoase. Având în vedere că nu se fotografiază în ipostaze luxoase, Demet Evgar le arată celor care o apreciază, cât de interesant este să muncești pământul cu mâna ta.

Videoclipul postat de actriță a strâns nenumărate aprecieri și comentarii, semn că Demet Evgar este una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia.

Demet Evgar, atunci când nu se află pe platourile de filmare

Demet Evgar este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia, asta dacă e să ne luăm după rolurile pe care le interpretează fără greș de fiecare dată.

Printre serialele în care a jucat se numără și „Flăcările Destinului”, “The Yard”, “Among Family”, “Serial Cook”.

Atunci când nu se află pe platourile de filmare sau pe scenele teatrelor, Demet Evgar le arată fanilor momente din viața personală, clipe de care se bucură alături de familie sau prieteni. Fiind o iubitoare a lucrurilor simple, actrița își ia inima în dinți și se filmează atunci când se află pe câmp, într-un lan de porumb.

Demet Evgar își continuă drumul și ajunge într-o vie, acolo unde fermierii culeg strugurii. De asemenea, aceasta le arată tuturor o rețetă de dulceață de struguri.

"Flăcările Destinului" spune povestea a trei femei puternice, a căror viață se schimbă complet în urma unui incendiu. Poveștile personajelor sunt ieșite din comun, iar determinarea lor de a își continua drumul indiferent de obstacole va emoționa și captiva deopotrivă telespectatorii.

Cine este Demet Evgar

"Flăcările Destinului" spune povestea a trei femei puternice, a căror viață se schimbă complet în urma unui incendiu. Poveștile personajelor sunt ieșite din comun, iar determinarea lor de a își continua drumul indiferent de obstacole va emoționa și captiva deopotrivă telespectatorii.

De asemenea, vedeta a scos și câteva single-uri care au intrat rapid în topurile din Turcia. Printre ele se numără și Farketmeden" (2013), "Mak Mek Mok" (2014), "Bu Şarkıyı Dinliyorsan" ( 2019).

Demet Evgar a fondat câteva instituții de teatru, acolo unde persoanele talentate pot exersa în voie. „Pangar”, „Hata Yapım Atölyesi”, „Müșterek”, „Multi Arts Production”, sunt câteva dintre locațiile pe care Demet Evgar le-a deschis publicului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fratele actriței este regizorul Yiğit Evgar, dar acest lucru nu i-a adus vreun beneficiu de-a lungul timpului. Demet Evgar a jucat și în roluri de comedie precum „Emret Komutanım”, „Yedi Numara”, „Tatlı Hayat”.

Demet Evgar este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde are 1.5 milioane de fani care îi urmăresc fiecare postare. Este absolventă a “Istanbul University State Conservatory Theater Department”, astfel că actrița are și o diplomă care să-i ateste talentul.

În articolul

Cu ce se ocupă Demet Evgar din Flăcările Destinului atunci când nu se află pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x