Cum a devenit cunoscută Sezin Bozacı, Esme din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Povestea interesantă a actriței

Publicat pe 25.04.2024 la 17:37 Actualizat pe 25.04.2024 la 18:18

În serialul ”Golden Boy. Dragoste rebelă”, Esme este mama lui Seyran. Iată ce studii are actrița Sezin Bozacı și cum a ajuns cunoscută.

În serialul ”Golden Boy. Dragoste rebelă”, Esme este mama lui Seyran. Iată ce studii are actrița Sezin Bozacı și cum a ajuns cunoscută.

Sezin Bozacı, Esme Şanlı din ”Golden Boy”, a vrut să fie inginer până când și-a dat sema că inima sa tânjește după actorie. Află-i povestea în rândurile următoare.

Citește și: Ce salarii uriașe încasează actorii principali din ”Golden Boy”. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir primesc o avere pentru fiecare episod

Cum a devenit cunoscută Sezin Bozacı, Esme din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”.

Sezin Bozacı s-a născut pe 5 decembrie 1977 la Istanbul. Bozacı, care a crescut la Istanbul, a studiat la Universitatea Tehnică din Istanbul, Departamentul de Inginerie Calculatoare. Cu toate acestea, a decis să-și continue drumul alegând actoria, nu ingineria.

Ea a făcut primul pas în cariera de actor de la o vârstă fragedă, când a ales masteratul în Film și Dramă la Universitatea Kadir Has. În timpul educației sale, a participat la proiecte de teatru și seriale TV.

Sezin Bozacı și-a început cariera de televiziune în 2009. A participat la multe proiecte de seriale TV și a portretizat cu succes diferite personaje. Cu toate acestea, ea a atins culmile succesului cu personajul lui Esme Şanlı, mama lui Seyran Korhan, în serialul TV ”Golden Boy. Dragoste rebelă” (”Yalı Çapkını”).

Sezin Bozacı, care a primit aprecieri pentru acest rol, e foarte iubită de telespectatorii serialului. Actrița, care a mai apărut în proiecte precum ”My Father and His Family”, ”Bartu Ben”, ”Love Tears”, ”Red Room”, ”Leyla și Mecnun”, și-a crescut popularitatea și grație personajului Mahinur în serialul TV ”Yeşil Vadinin Kızı”.

Citește și: Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește

Povestea personajului Esme Şanlı din Yalı Çapkını

Esme Şanlı este casnică. Ea este, de asemenea, mama lui Suna și a lui Seyran, precum și soția lui Kazım.

Personajul lui Sezin Bozacı din ”Golden Boy. Dragoste rebelă” a crescut într-o familie săracă. Nici măcar nu i s-a cerut părerea în privința căsătoriei. După nuntă, soțul ei, Kazım, nu a găsit-o potrivită pentru el și a tratat-o ca pe o menajeră.

Esme, pe de altă parte, este o femeie care nu consideră aceste lucruri ciudate și le vede ca pe ceva normal. Singura motivație a lui ei este ca fiicele sale să se căsătorească bine și să fie fericite.

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Citește și: Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

În articolul

Cum a devenit cunoscută Sezin Bozacı, Esme din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Povestea interesantă a actriței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x