Cum arată acum Mario Duarte din “Betty cea urâtă”. Au trecut 23 de ani de la premiera telenovelei

Publicat pe 15.03.2022 la 13:42 Actualizat pe 15.03.2022 la 15:03

Mario Duarte este unul dintre actorii care a făcut parte din celebra telenovelă “Betty cea urâtă”. Cum arată acum vedeta, la 23 de ani de la primul episod difuzat al producției.

Ana Maria Orozco și Mario Duarte stau unul lângă celălalt

Ana Maria Orozco și Mario Duarte în "Betty cea urâtă"

Happy Channel

Mario Duarte este unul dintre actorii care a făcut parte din celebra telenovelă “Betty cea urâtă”. De-a lungul timpului, aceasta a reușit să se facă remarcat datorită talentului său, dar și dăruirii cu care a fost tot timpul alături de familie.

La 23 de ani de la premiera telenovelei, Maria Duarte se intitulează ca fiind cântăreț, actor și scriitor, însă de cele mai multe ori a fost tată, soț și așa cum se scrie el, “amator”.

Cum arată Mario Duarte la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”

Mario Duarte s-a născut pe 17 iunie 1965 în Columbia și este cântăreț, actor și scriitor. Este recunoscut pretutindeni datorită rolului pe care l-a avut în telenovela “Betty cea urâtă”, acolo unde a interpretat rolului lui “Nicolas Mora”. Fiul lui Eliseo Duarte, a făcut parte alături de alți artiști din grupul “La Derecha”, acolo unde era interpret.

În 1998 și-a început cariera de actori în telenovela “La madre”, ulterior a jucar în serialul “Francisco el Matemático”. În “Betty cea urâtă” a jucat rolul lui “Nicolas Mora”, prietenul inseparabil al lui “Betty”, una dintre cele mai faimoase secretare din acele vremuri. Deși se găsesc puține informații la momentul actual despre celebrul actor, acesta este o prezență activă în mediul online, acolo unde postează întotdeauna fotografii și filmulețe din viața personală sau profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 200 de mii de fani din întreaga lume, iar activitatea sa poate fi urmărită pe contul personal de Instagram. Mario Duarte a împărtășit fotografii cu fiica sa, dar și nepoți și sora sa pe care îi apreciază de fiecare dată. Cu toate acestea, vedeta nu uită de activitatea sa profesională și le reamintește de fiecare dată fanilor că în spatele unui părinte devotat se ascunde un artist excepțional.

Citește și: Cum arată Natalia Ramirez la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”. Viața și cariera celebrei actrițe

O altă ipostază îl surprinde pe Maria Duarte alături de fiica sa nou-născută: „În cadrul unui concert, fiica mea abia se născuse.”

Mario Duarte, de la actorie la viața de familie

Mario Duarte este căsătorit cu frumoasa actriță Esmeralda Pinzón și împreună au doi copii, o fetiță și un băiețe. În 2018, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când Esmeralda a adus pe lume o fetiță.

Deși nimeni nu a știut o bună bucată de vreme că cei doi formează un cuplu, iată că acum această informație este cunoscută de toată lumea. Ulterior, Mario Duarte a publicat primele imagini cu fiica sa, Rafaela. Fanii i-au apreciat imediat fotografiile soției sale, aceasta fiind una dintre cele mai apreciate vedete. Actorul a devenit tătic în 2018, la vârsta de 53 de ani. Ulterior, actorul a împărtășit de-a lungul timpului imagini emoționante alături de micuță, dar și de cei mai importanți oameni din viața sa.

Mario Duarte a juca de-a lungul telenovelei “Betty cea urâtă” rolul celui mai bun prieten al lui “Betty”, confidentul ei, căruia îi destăinuia toate întâmplările petrecute în cadrul companiei în care lucra.

Urmărește "Betty cea urâtă", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

Cunoscută pentru rolurile sale din «Sin tetas sí hay paraíso», «Doña Bárbara» și «Ingobernable», Esmeralda Pinzón își încântă deseori fanii cu fotografii inedite alături de fiica sa.

În articolul

Cum arată acum Mario Duarte din “Betty cea urâtă”. Au trecut 23 de ani de la premiera telenovelei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x