Cum arată Alp Navruz din serialul Ține-mă de mână fără tricou. Actorul și-a înnebunit fanele

Publicat pe 03.01.2022 la 18:00 Actualizat pe 03.01.2022 la 16:27

Alp Navruz din serialul “Ține-mă de mână” a reușit să-și înnebunească fanele cu cea mai nouă postare de pe rețelele de socializare. Actorul a lăsat inhibițiile deoparte și s-a pozat fără tricou pentru a-și arăta abdomenul foarte bine lucrat.

Alp Navruz poartă pantaloni închiși la culoare, un tricou alb și un pulover gri închis

Alp Navruz din serialul Ține-mă de mână în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul

Getty

Alp Navruz, actorul care îl joacă pe “Cenk” în serialul “Ține-mă de mână”, a reușit să-și uimească fanii atunci când a apărut pe contul personal de Instagram fără tricou. Bărbatul și-a lăsat la vedere abdomenul foarte bine lucrat și astfel a reușit să pună pe gânduri femeile din toată lumea.

După ce s-a aflat cine este iubita protagonistului din serialul turcesc, acum a venit vremea ca lumea să-i afle și secretele din spatele unui abdomen foarte bine lucrat.

Urmărește serialul "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei producții importante din Turcia și de atunci a fost dragoste la prima vedere pentru amândoi.

Cum arată Alp Navruz din serialul "Ține-mă de mână" fără tricou

Alp Navruz nu este un star doar pe micile ecrane, acolo unde poate fi urmărit în serialele turcești, ci și în online, acolo unde fanii îi apreciază fiecare postare.

Recent, actorul s-a lăsat pozat la bustul gol, doar cu un prosop atârnat pe brat. Alp Navruz își dă părul pe spate și înnebunește fanele din întreaga lume.

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au reușit să țină presa din Turcia cu ochii pe ei, asta din cauza faptului că cei doi sunt extrem de rezervați în ceea ce privește relația lor. Cu toate că au postat o fotografie în care apar împreună, cei doi și-au indus fanii în eroare, astfel că aceștia au crezut că este vorba despre personajele din serialul în care joacă.

Alp Navruz din serialul "Ține-mă de mână" și-a înnebunit fanele

Cu toate acestea, actorul rareori este văzut alături de iubita lui. În timp ce toată lumea așteaptă o confirmare verbală sau scrisă din partea lor, cei doi au plecat deja în două vacanțe împreună, una cu prietenii și alta romantică.

Chiar dacă Ayça Ayşin Turan nu a confirmat relația pe care o are cu actorul, aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Ayça Ayşin Turan s-a născut la 25 octombrie 1992 în Sinop, Turcia. A terminat facultatea “Istanbul University” și este recunoscută pe plan internațional ca și actriță. Familia din partea mamei este din Grecia, dar acum mult timp s-a mutat în Turcia. Deși Alp Navruz este un star international apreciat de milioane de fani, se pare că doar o singură femeie a reușit să-i cucerească inima și să-l facă să stea cu picioarele pe pământ pentru o perioadă de timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă actorie, Alp Navruz cochetează și cu lumea modei, acolo unde reușește de fiecare data să-și depășească potențialul. Născut la 15 ianuarie 1990 în Istanbul, Turcia, actorul s-a făcut imediat remarcat și a reușit să-și întreacă performanțele de fiecare dată.

Alp Navruz a luat lecții de actorie încă din școala primară, acolo unde s-a făcut remarcat încă de la început. Ulterior și-a început cariera de model și cele două pasiuni au continuat să se suprapună.

În articolul

Cum arată Alp Navruz din serialul Ține-mă de mână fără tricou. Actorul și-a înnebunit fanele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x