Cum arată astăzi Burak Tozkoparan din “Agenția de talente și sentimente”. Actorul joacă și în "Furtună pe Bosfor"

Publicat pe 21.02.2024 la 15:02 Actualizat pe 21.02.2024 la 13:34

Cum arată astăzi Burak Tozkoparan din “Agenția de talente și sentimente”. Actorul joacă și în "Furtună pe Bosfor".

Burak Tozkoparan poartă un tricou alb și o cămașă neagră

Burak Tozkoparan din “Agenția de talente și sentimente”

Happy Channel

Burak Tozkoparan se numără printre actorii îndrăgiți ce fac parte din distribuția serialului “Furtună pe Bosfor” și “Agenția de talente și sentimente”. A devenit cunoscut odată cu rolurile interpretate magistral în aceste producții, însă a mai jucat și în alte filme și seriale de succes de-a lungul timpului ce i-au adus recunoaștere internațională.

Cum arată astăzi Burak Tozkoparan din “Agenția de talente și sentimente”. Actorul joacă și în "Furtună pe Bosfor"

S-a născut pe 14 noiembrie 1992 în Turcia și este un cunoscut actor în țara sa natală. De asemenea, este și cântăreț în țara sa natală, mai precis toboșar. Grație rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul timpului a reușit să-și construiască un nume și pe rețelele sociale, acolo unde postează de cele mai multe ori fotografii și filmulețe. A câștigat premiul pentru Cel mai bun toboșar în cadrul celei de-a 14-a ediție a High School Music Contest ce s-a ținut la Bostancı Show Center și are peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A reușit să-și reprezinte liceul în cadrul unei competiții de muzică, iar ulterior s-a înscris în cadrul facultății Okan University, acolo unde a optat pentru teatru și televiziune ca și cursuri de viitor. Nu a renunțat niciodată la muzică, în ciuda pasiunii pentr actori. Astfel că debutul în televiziune l-a avut odată cu rolul din “Furtună pe Bosfor”, un serial îndrăgit venit tot din Turcia și difuzat în prezent și de Happy Channel.

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Burak Tozkoparan obișnuiește să petreacă timp călătorind sau mergând cu motocicleta. De asemenea, este iubitor de animale, iar acest lucru se poate observa cu ușurință chiar de pe contul său de socializare, acolo unde postează imagini cu câinele său. Dacă în timpul liber alege să fie alături de prieteni sau familie, pe plan profesional nu lipsesc nici fotografiile realizate cu ajutorul profesioniștilor pentru cele mai importante reviste din țara sa.

Burak Tozkoparan joacă rolul unui bucătar chef în cea mai recentă producție

Printre multe alte proiecte profesionale, Burak Tozkoparan a surprins într-una dintre producțiile turcești. Acesta joacă rolul unui bucătar chef și spune că s-a pregătit pentru acest rol cu mult înainte de a-l accepta.

“M-am pregătit pentru acest rol timp de patru ani fără să realizez. Pe platourile de filmare a fost foarte plăcut. Nu poți spune că este un serial care a avut doar un rol principal. Am fost ca o familie. Cea mai bună distribuție alături de cei mai buni oameni de până acum. Am fost foarte fericit să mă aflu pe set. Faptul că nu a existat nicio gelozie între noi, a făcut ca totul să fie minunat. Au fost actori care au petrecut ani buni pe platourile de filmare. Simt că iau lecții gratuite în fiecare zi.”, a declarat vedeta.

Cât despre dragoste, acesta este de părere că “sentimentul vine odată cu o ceașcă de cafea sau ceai, și noi adăugăm ceva în plus.” Burak Tozkoparan mărturisește că nu are o parte “amuzantă”, asta pentru că de cele mai multe ori a jucat în drame.

În articolul

Cum arată astăzi Burak Tozkoparan din “Agenția de talente și sentimente”. Actorul joacă și în "Furtună pe Bosfor"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x