Cum arată Demet Evgar din “Flăcările Destinului” fără machiaj. Fanii au rămas fără cuvinte

Publicat pe 05.03.2022 la 20:00 Actualizat pe 01.03.2022 la 16:26

În ultima perioadă, frumoasa actriță Demet Evgar din “Flăcările Destinului” s-a afișat pe rețelele sociale în ținute extravagante și cu un make-up care a scos-o din zona ei de conform. De data aceasta, vedeta s-a fotografiat fără pic de machiaj pe chip și a uimit fanii de pretutindeni.

Demet Evgar poartă un sacou alb, are părul prins și are un ruj roșu

Demet Evgar în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week în anul 2013

Getty

Demet Evgar din “Flăcările Destinului” este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia la momentul actual. Vedeta face furori nu doar pe micile ecrane, ci și pe rețelele de socializare, acolo unde apare de cele mai multe ori îmbrăcată elegant, în ținute care o scot cu siguranță din anonimat.

Fanii acesteia au apreciat imediat curajul pe care îl are și au copleșit-o cu declarații. Cu toate că este o persoană deschisă, căreia nu îi este teamă să încerce lucruri noi, iată că de data aceasta Demet Evgar s-a fotografiat fără pic de machiaj pe chip.

Vedeta a postat imaginea pe contul personal de socialize și a reușit să strângă peste 30 de mii de aprecieri din partea fanilor.

Demet Evgar din “Flăcările Destinului” fără machiaj

În fotografia în care apare Demet Evgar din “Flăcările Destinului” fără machiaj, se observă cu ușurință faptul că aceasta se află acasă, într-un loc care îi este foarte drag. Poza este realizată în preajma sărbătorilor, dacă ne luăm după bradul pe care îl are actrița în planul doi.

Demet Evgar îmbrățișează o pisică plină de culori și are părul prins în coc lejer. Actrița nu poartă niciun fel de machiaj, însă se observă rapid că este fericită.

Chiar dacă fanii o cunosc pe Demet Evgar din serialul “Flăcările Destinului”, aceștia vor să o vadă și pe actrița din spatele personajului, așa că așteaptă nerăbdători ca aceasta să continue cu fotografii postate pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu doar câteva săptămâni în urmă, vedeta s-a afișat pe covorul roșu într-o ținută care a luat privirile tuturor. Demet Evgar a ținut să menționeze faptul că vestimentația a fost creată exclusiv de mama ei, special pentru acel eveniment. În dreptul pozei, aceasta a mai lăsat câteva mulțumiri celor care i-au fost alături.

Într-o salopetă vișinie, fără mâneci, dar cu un șal negru, transparent și ochelari de soare, Demet Evgar a pășit pe covorul roșu și s-a simțit mai mândră ca niciodată de ceea ce poartă la un eveniment atât de special.

Demet Evgar din “Flăcările Destinului”, apariție spectaculoasă

După ce Demet Evgar și-a dat seama că fanii își doresc să o vadă din ce în ce mai des îmbrăcată în ținute care să o scoată din anonimat, iată că pentru actriță nu a trebuit să treacă prea mult timp pentru a lua o decizie.

Cu o bluză transparentă, neagră și cu sutienul la vedere, Demet Evgar a reușit să atragă toate privirile. Actrița a făcut furori cu pantalonii care au strălucit pur și simplu atunci când a fost fotografiată. 27 de mii de oameni i-au apreciat ținuta vedetei și au realizat că vedeta devine ușor un trendsetter. Aceștia spun că Demet Evgar s-a inspirat din stilul punk, asta datorită culorilor pe care le-a asortat, dar și a ochelarilor negri.

Demet Evgar nu a putut să nu le mulțumească fanilor care îi sunt alături în fiecare clipă și care o susțin, indiferent ce s-ar întâmpla.

În articolul

Cum arată Demet Evgar din “Flăcările Destinului” fără machiaj. Fanii au rămas fără cuvinte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x