Cum arată Dilan Çiçek Deniz din Flăcările Destinului într-o rochie neagră, cu spatele gol. Vedeta și-a uimit fanii

Publicat pe 11.10.2021 la 12:24 Actualizat pe 11.10.2021 la 12:50

Dilan Çiçek Deniz, actrița care o joacă pe Rüya Yıldırımlar în "Flăcările Destinului", și-a uimit fanii cu cele mai noi fotografii de pe rețelele de socializare. Actrița s-a îmbrăcat într-o rochie neagră, cu spatele gol.

Dilan Çiçek Deniz poartă părul prins și are o cămașă albă și un sacou negru

Dilan Çiçek Deniz din Flăcările Destinului și-a uimit fanii cu cea mai nouă apariție pe rețelele de socializare

Happy Channel

Frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările Destinului” a intrat în lumea celebrităților încă din 2014, atunci când a jucat pentru prima oară într-o producție importantă din Turcia. Vedeta, care i-a cucerit pe fani de-a lungul timpului, o joacă pe Rüya Yıldırımlar în serialul difuzat de Happy Channel de luni până vineri de la orele 11.00.

De asemenea, actrița a impresionat presa din întreaga lume, dar și fanii care o apreciază, atunci când a oferit un interviu în limba engleză și a demonstrat faptul că este expertă în utilizarea acestei limbi străine.

Dilan Çiçek Deniz care are 4.6 milioane de urmăritori pe contul personal de Instagram, a primit nenumărate comentarii la pozele pe care le-a postat recent.

Dilan Çiçek Deniz din Flăcările Destinului s-a îmbrăcat într-o rochie neagră, cu spatele gol

Vedeta a reușit să strângă mii de aprecieri și comentarii la cele mai noi fotografii postate în online. Aceasta apare îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, cu spatele gol, care îi scoate în evidență formele de invidiat.

Încălțată cu cizme de acceași culoare, dar care nu trec de genunchi, Dilan Çiçek Deniz s-a lăsat fotografiată în diferite ipostaze, îmbrăcată în rochia neagră care îi vine ca turnată pe trupul de viespe.

Cu părul prins și cu un machiaj simplu, dar de efect, Dilan Çiçek Deniz a reușit să pună imaginația tuturor bărbaților pe jar.

Dilan Çiçek Deniz este pregătită pentru proiecte importante in viitorul apropiat și este determinată să ajungă un star internațional. Următoarea producție în care vedeta va apărea se numește “Aniden” și va interpreta rolul lui “Şebnem”.

Dilan Çiçek Deniz și proiectele viitoare

Înainte de a se apuca de un nou proiect, Dilan Çiçek Deniz a avut ocazia să meargă în vacanță, acolo unde s-a relaxat alături de prieteni și oamenii cei dragi.

Printre proiectele pe care actrița le-a primit se numără și filmul independent produs de Melisa Özer. Acesta se vrea a fi un succes, având în vedere că și Dilan Çiçek Deniz face parte din distribuție.

Săptămâna viitoare este de așteptat ca actrița să înceapă filmările, astfel că vacanța pe care aceasta a avut-o, nu a fost una tocmai lungă. Cu toate acestea, fanii sunt nerăbdători să o vadă pe Dilan Çiçek Deniz pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, vedeta și-a declarat dragostea pentru iubitul ei, faimosul actor Thor Saevarsson. Cei doi nu obișnuiesc să posteze foarte multe fotografii împreună, dar asta în înseamnă că nu țin unul la celălalt. Din contră, îndrăgostiții își doresc o viață privată, departe de ochii celor curioși.

În cea mai recentă postare, Dilan Çiçek Deniz îl numește pe iubitul ei “suflet pereche”, astfel că se poate observa cu ușurință faptul că iubirea dintre ei este una sinceră. Printre momentele în care este surprinsă pe platourile de filmare, Çiçek Deniz mai poate fi văzută și pe podium, acolo unde își exercită calitățile de model. Aceasta a primit în 2014 titlul de “Miss Universe Turkey”.

Dilan Çiçek Deniz face parte dintr-o familie de profesori, astfel că a fost îndrumată pe mică spre cariera de actorie.

În articolul

Cum arată Dilan Çiçek Deniz din Flăcările Destinului într-o rochie neagră, cu spatele gol. Vedeta și-a uimit fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x