Cum arată Gizem Arıkan din “Păsări rănite”, atunci când nu se află pe platourile de filmare. Vedeta și-a schimbat look-ul

Publicat pe 20.01.2022 la 19:24 Actualizat pe 20.01.2022 la 19:53

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” și-a schimbat complet look-ul. Cum arată celebra atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Gizem Arıkan poartă părul desprins și ondulat

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Happy Channel

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a apărut total schimbată în online, acolo unde fanii o apreciază și îi lasă comentarii de apreciere. Dacă în serial vedeta apare cu părul lung și ondulat, iată că în viața de zi cu zi această are un look total schimbat.

Gizem Arıkan joacă rolul lui Meryem Çelik, o tânără a cărei viață se schimbă radical atunci când tatăl ei, Durmuș, interpretat de Hasan Ballıktaş ajunge la închisoare și ea rămâne singură, fără niciun ajutor.

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”, atunci când nu se află pe platourile de filmare

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” și-a uimit fanii atunci când a apărut în online cu un look complet nou. Dacă vedeta și-a obișnuit internauții cu părul lung și ondulat, iată că de data aceasta apare cu o coafură nou nouță.

Aceasta este la un salon, acolo unde a optat pentru părul drept și breton, așa cum puțini au văzut-o până acum. “Hei, lăsați în comentarii părerile voastre. Am avut treabă multă cu acest păr.”, a scris Gizem Arıkan din “Păsări rănite” în dreptul postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii au reacționat imediat: “Îngerul meu”, “Wow”, “Este frumos”, “Baby, ca de obicei”, “Ce frumos”. Vedeta a primit peste 20 de mii de aprecieri și peste 500 de comentarii, asta pentru că este iubită de internauți din întreaga lume. Gizem Arıkan din “Păsări rănite” are peste 200 de mii de internauți care îi apreciează postările, dar și 122 de postări în online.

Dacă în serial, actrița joacă rolul unei tinere greu încercate de viață, iată că în viața reală Gizem Arıkan este cu zâmbetul pe buze tot timpul și dornică să înceapă proiecte inedite care să îi aducă succesul internațional. Cu rochii vaporoase de vară, codițe împletite, dar și cu părul coafat exact ca în serialul “Păsări rănite”, așa arată actrița pe contul personal de Instagram.

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”, despre rolul din serialul “Păsări rănite”

Serialul poate fi urmărit de luni până vineri de la ora 19.00. Drama Păsări rănite îi are ca protagoniști pe Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan în cele mai grele roluri ale lor. Serialul se învârte în jurul a doi orfani care fug de un criminal nemilos. Aceștia încearcă să-și creeze o nouă viață la Istanbul. Meryem este o tânără puternică, frumoasă și determinată care a încercat în ultimii cinci ani să-l crească pe fratele său mai mic, Omer.

Omer este un tânăr orfan cu astm cronic care locuiește cu sora și tatăl adoptiv. Meryem, o tânără superbă la cei 20 de ani ai săi, are grijă de Omer ca și cum ar fi fratele ei adevărat. Dumuș, proprietarul casei, este un tânăr care își petrece toate zilele fără slujbă și intrând și ieșind din închisoare. Acesta are o soră mai mare care este liderul unei găști de copii ai străzii. Aceștia sunt puși să cerșească și să facă bani pentru adulți.

Într-o zi, copiii râd de tânărul Omer pentru că este sărac și nu are bani pentru a-și procura haine noi. Acesta pleacă plângând și nu își mai dorește să se întoarcă la locul de joacă. Pe drum spre casă, Omer îi vede pe copiii străzi. Aceștia îl întreabă de ce plânge și încearcă să-l convingă să muncească pentru a-și strânge bani pentru orice își dorește.

În articolul

Cum arată Gizem Arıkan din “Păsări rănite”, atunci când nu se află pe platourile de filmare. Vedeta și-a schimbat look-ul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x