Cum își alege Kerem Bürsin rolurile. Dezvăluirile actorului din “Dragostea plutește în aer”

Publicat pe 04.01.2022 la 14:51 Actualizat pe 04.01.2022 la 15:11

“Dragostea plutește în aer” va putea fi urmărit la Happy Channel din 6 ianuarie, în fiecare joi și vineri de la ora 20.00. Până atunci, haideți să vedem cum își alege Kerem Bürsin rolurile. Dezvăluirile celebrului actor.

Kerem Bürsin poartă o cămașă albă și un costum închis la culoare

Cum își alege Kerem Bürsin rolurile. Dezvăluirile actorului din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Kerem Bürsin a devenit celebru după rolul său din telenovela “Dragostea plutește în aer”. A început o relație de iubire cu colega lui de platou, Hande Erçel, și a rămas în atenția publicului telespectator.

Acum, înainte de difuzarea producției în cadrul Happy Channel, Kerem Bürsin face dezvăluiri importante legate de modul acestuia de a-și alege rolurile. Cum procedează actorul.

Cum își alege Kerem Bürsin rolurile

Kerem Bürsin spune că întotdeauna încearcă să fie optimist și energic atunci când vine vorba despre proiectele profesionale și le analizează pe fiecare în parte pentru a vedea care îi vin mănușă. Deși acum este un actor apreciat, în trecut vedeta spune că nu era deloc persoana care se află în prezent.

În viața privată, Kerem Bürsin spune că este întotdeauna responsabil cu veselia din casă, atunci când se află alături de oamenii dragi. “Dacă problemele sunt departe, ar trebui să te bucuri de moment. Este plăcut să te distrezi.”, a declarat acesta.

Joacă rolul unui bărbat cu inimă de piatră în serialul “Dragostea plutește în aer”, însă în viața privată este întotdeauna cu zâmbetul pe buze. De asemenea, analizează întotdeauna un personaj înainte de a-l pune în scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Lumea acelui proiect și evident personajul sunt foarte importante pentru mine. Analizez personajul dintr-o perspectivă personală. Mi-ar plăcea să petrec atât de mult timp cu o astfel de persoană? Mă uit la personaj ca la o nouă relație.”, a declarat Kerem Bürsin. În ceea ce privește relația pe care o are cu colega lui de platou, actorul spune că își păstrează întotdeauna o atitudine obiectivă.

“Nimeni n-ar trebui să aibă restricții într-o relație și n-ar trebui să încercăm să schimbă persoana de lângă noi.”, a declarat acesta care a subliniat faptul că este important să fii întotdeauna deschis și sincer.

Kerem Bürsin spune că acum toată lumea încearcă să-și arate fericirea pe rețelele sociale, însă el este întotdeauna obiectiv și postează doar atunci când simte că are ceva de împărtășit.

Dezvăluirile actorului din “Dragostea plutește în aer”

“Cred că mă folosesc de rețelele sociale într-un mod realist. Dacă nu am chef, dacă nu simt nevoia să postez ceva, n-o fac. Îmi place să-mi sprijin prietenii și afacerile locale prin intermediul rețelelor.”, a mai spus acesta.

Kerem Bürsin nu este doar un bun actor, ci și un sportiv desăvârșit care reușește întotdeauna să-și păstreze o siluetă de invidiat. Acesta se numără printre actorii care devin din ce în ce mai chipeși pe măsură ce înaintează în vârstă.

Actorul din “Dragostea plutește în aer” se află pe lista “Most Attractive men in the World”, fiind pe locul 24. Este singurul actor turc din acea listă. Dacă fanii așteaptă ca vedeta lor preferată să îi încânte cu un nou rol, iată că bărbatul se implică la moment actual în mișcări pentru drepturile femeilor.

Kerem Bürsin este la fel de popular în online, așa cum este și pe micul ecran. Are 9.8 milioane de fani doar pe Instagram, acolo unde a postat până acum 153 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Cum își alege Kerem Bürsin rolurile. Dezvăluirile actorului din “Dragostea plutește în aer”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x