Cum își petrece Cansu Tuman timpul liber. Actrița, atunci când nu se află pe platourile de filmare

Publicat pe 13.04.2022 la 10:57 Actualizat pe 13.04.2022 la 11:38

Cansu Tuman s-a lăsat fotografiată în timpul liber, departe de platourile de filmare. Cum arată actrița într-o ipostază inedită.

Cansu Tuman poartă o bluză roz pal, are părul desprins și zâmbește

Cansu Tuman din “Jurământul”

Happy Channel

Cansu Tuman se numără printre cele mai iubite actrițe la momentul actual. Vedeta a reușit să cucerească într-un timp foarte scurt publicul telespectator, asta pentru că a interpretat fără greș rolul lui “Feride” în celebrul serial “Jurământul”.

Înainte de a ajunge printre celebrități, Cansu Tuman s-a aflat printre pretendentele către rolul din “Jurământul”, asta pentru că și-a încercat norocul alături de alte domnișoare aspirante. Cum arată acum vedeta, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Cum își petrece Cansu Tuman din “Jurământul” timpul liber

Cansu Tuman a împărțit platourile de filmare pentru serialul “Jurământul” alături de Gökberk Demirci. Cei doi au făcut o figură frumoasă intrând în pielea personajelor principale, iar astfel actrița a reușit să ajungă iubită de fanii din întreaga lume.

Înainte de a se număra printre vedete, Cansu Tuman a studiat actorie în cadrul Osman Yağmurdereli Academy of Arts, dar și la Istanbul Kültür University. Cu toate că acum este o actriță de succes, aceasta nu și-a dorit întotdeauna să urmeze tainele acestei arte. Specializată în biologie moleculară, a demonstrat că poate fi atât frumoasă, cât și inteligentă. Printre serialele în care a mai fost văzută se numără și “Back Alleys”, “Love For Rent”, “Petty murders”, dar și “Can’t be real”. Deși în celebrul serial “Jurământul” a început cu un rol mic, pe parcurs a fost transpusă în locul protagonistei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timpul liber, Cansu Tuman preferă să se îndepărteze de mediul online și petrece orele în aer liber. De cele mai multe ori practică sport, ore de echitație și călătorii cu prietenii. În cele mai recente apariții, actrița din “Jurământul” prezintă fanilor două dintre animalele sale favorite. Caii Kongo și Öksüzbey au devenit vedete pe rețelele de socializare.

Urmărește “Jurământul”, de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

“Ești minunată”, „Te așteptam de mult”, “Frumusețe fără margini”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de internauți. Peste 6 mii de aprecieri a primit vedeta în cadrul postării. Aceasta are peste 55 de mii de fani care îi urmăresc activitatea în permanență.

Viața și cariera vedetei Cansu Tuman

În afara orelor de filmare, Cansu Tuman se deconectează de la viața agitată și de cele mai multe ori dispare chiar și din mediul online. Chiar și așa, vedeta nu este adepta rețelelor sociale, asta pentru că timpul petrecut alături de cei dragi este mult mai prețios pentru aceasta.

Chiar de ziua sa de naștere, aceasta a postat un mesaj controversat pe contul personal de Instagram și a declarat că nu-și va mai dezvălui niciodată vârsta. Cu toate acestea, tinerețea sa nu poate fi trecută cu vederea, mai ales că imaginile în care apare stau mărturie a frumuseții sale.

Citește și: Özge Yağız, apariție inedită în mediul online. Pantalonii de culoare roz pe care i-a purtat vedeta au atras toate privirile

Îmbrăcată sport, elegant sau casual, așa apare aceasta de cele mai multe ori în fața internauților. Sportul face parte din viața vedetei, iar de cele mai multe ori le-a arătat tuturor sporturile pe care le practică. Box, fitness și mersul cu bicicleta sunt doar câteva dintre activitățile întreprinse de aceasta. Nu lipsesc nici clipele alături de cățelușa sa.

În articolul

Cum își petrece Cansu Tuman timpul liber. Actrița, atunci când nu se află pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x