Cum se distrează Halil İbrahim Ceyhan și Melih Özkaya din “Moștenirea” pe platourile de filmare. Cei doi actori sunt prieteni foarte buni

Publicat pe 21.11.2021 la 20:20 Actualizat pe 15.12.2021 la 13:24

Halil İbrahim Ceyhan și Melih Özkaya le-au arătat fanilor cum se distrează pe platourile de filmare. Cei doi actori din "Moștenirea" sunt prieteni foarte buni și asta s-a putut vedea din imaginile postate pe rețelele sociale.

Halil İbrahim Ceyhan poartă o ținută all-black și Melih Özkaya poartă o geacă de blugi cu guler alb

Halil İbrahim Ceyhan și Melih Özkaya din “Moștenirea”

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan și Melih Özkaya sunt apreciați de femeile de pretutindeni pentru rolurile lor din serialul “Moștenirea”, dar și pentru look-ul impecabil pe care îl afișează în orice ipostază. Amândoi au fane care și-ar dori să-I întâlnească măcar o dată în carne și oase și care speră că-I vor vedea de acum încolo în multe producții de succes.

Halil İbrahim Ceyhan s-a născut în 1982 în Istanbul, Turcia. Bărbatul are 1.80 cm înălțime și chiar dacă nu oferă detalii din viața sa privată, asta nu le oprește pe femeile din toată lumea să îi urmărească activitatea în serialul “Moștenirea”.

Melih Özkaya s-a născut în 1987 tot în Instanbul și este la origini un jucător profesionist de volei. Datorită fizicului de invidiat, a reușit să intre și în lumea filmului, astfel că femeile l-au apreciat încă din prima clipă.

Halil İbrahim Ceyhan și Melih Özkaya din “Moștenirea” pe platourile de filmare

Cei doi actori pot fi urmăriți în serialul “Moștenirea” de luni până vineri de la orele 18.00. Recent, Melih Özkaya a postat două fotografii în mediul online în care apare alături de colegul lui, Halil İbrahim Ceyhan. Cei doi se află pe platourile de filmare și par să se distreze mai mult ca oricând.

Imaginea a strâns mii de aprecieri și comentarii, iar doamnele și domnișoarele nu au întârziat să-i admire din nou pe cunoscuții actori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform celor scrise de Melih Özkaya în dreptul fotografiei, serialul se apropie de final și în curând toată acțiunea va lua sfârșit. Cu toate acestea, amândoi vor continua să fie activi pe rețelele de socializare.

“Frumoși”, “Frumusețe la dublu”, “Sunt prea frumoși”, “Viața și zeul meu”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de admiratoare.

Cine este Melih Özkaya

Melih Özkaya s-a născut în Turcia și a absolvit „Anadolu University Sports Management Department”. Bărbatul a fost interesat de viața sportivă încă de mic, astfel că timp de 19 ani a fost jucător profesionist de volei.

În timp ce și-a continuat cariera de sportiv, Melih Özkaya s-a angajat ca instructor de fitness și pilates, astfel că a reușit să ajute oamenii de pretutindeni să-și înceapă o rutină bazată pe sport și alimentație sănătoasă.

Melih Özkaya și-a dat seama în 2011 că își dorește să înceapă o carieră în actorie, așa că a început cursurile unei școli de profil. Datorită fizicului de invidiat și calităților din fața camerei de filmat, bărbatul a reușit să se facă remarcat în multe producții de succes.

Deși s-a axat pe cariera de actor, Melih Özkaya continuă să practice diverse sporturi și să facă plimbări lungi în natură, acolo unde îi place să meargă întotdeauna pentru a se relaxa. De asemenea, acesta este recunoscut ca un mare iubit de animale.

Printre fotografiile de pe rețelele de socializare, Melih Özkaya le arată urmăritorilor și modalitățile prin care se menține în formă atunci când nu se află pe platourile de filmare. Are aproape 95 de mii de urmăritori pe contul personal de Instagram, acolo unde îi place să se afișeze constant.

În articolul

Cum se distrează Halil İbrahim Ceyhan și Melih Özkaya din “Moștenirea” pe platourile de filmare. Cei doi actori sunt prieteni foarte buni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x