Cum se distrează Răzvan Fodor cu fiica lui, Diana, atunci când sunt singuri acasă. Ipostaza care i-a surprins pe fani

Publicat pe 14.10.2021 la 14:14 Actualizat pe 14.10.2021 la 14:43

Răzvan Fodor, actorul și cunoscutul om de televiziune, le-a arătat urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum se distrează cu fiica lui, Diana, atunci când sunt singuri acasă. Ipostaza i-a surprins pe fani și i-a făcut pe aceștia să-l îndrăgească și mai mult pe carismaticul bărbat.

Răzvan Fodor poartă un pulover pe gât și citește ziarul

Răzvan Fodor pe platourile de filmare ale serialului "Adela"

Happy Channel

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Răzvan Fodor este un tată și un soț devotat. Actorul se implică activ în creșterea fiicei sale și reușește de fiecare dată să se împartă cu brio între viața de familie și clipele pe care le petrece pe platourile de filmare.

În ceea ce o privește pe fiica sa, Diana, acesta a mărturisit faptul că este conștient de timpul care trece și că la un moment dat aceasta va veni acasă cu un băiat pentru a-l prezenta drept iubit. Cu toate acestea, actorul nu se teme și spune că are deja câteva probe pregătie pentru el.

Până atunci însă, Răzvan Fodor se distrează alături de Diana, atunci când sunt singuri acasă. Cei doi reușesc să găsească activități interesante și să nu se plictisească, indiferent ce s-ar întâmpla. Recent, acesta a postat un filmuleț pe contul personal de Instagram, acolo unde le arată fanilor cum se distrează alături de Diana.

Cum se distrează Răzvan Fodor cu fiica lui, Diana

Răzvan Fodor se descrie ca fiind o persoană trecută prin viață și conștientă de potențialul fiecărui om cu care are o interacțiune. Astfel, atunci când va veni momentul ca Diana, fiica lui, să-i prezinte un băiat, va ști cu siguranță dacă este cel potrivit sau nu.

Recent, actorul a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, acolo unde o prezintă pe fiica lui Diana, distrându-se în lipsa mamei sale. Momentul se petrece în casa celor trei, astfel că niciun pericol nu poate fi întrezărit la orizont.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre cei aproape 500 mii de fani din online, au fost mulți cei care au putut observa faptul că Răzvan Fodor este un tată implicat și grijuliu și reușește întotdeauna să le arate iubire celor dragi.

Cariera lui Răzvan Fodor

Răzvan Fodor nu a lipsit niciodată din lumina reflectoarelor, asta pentru că a încercat întotdeauna ceva nou, ceva care să îl provoace și să îi dea curaj să meargă mai departe. Astfel, a fost pe rând cântăreț, actor și om de televiziuni, roluri pe care le-a luat întotdeauna în serios.

Actorul este de părere că nu se numără printre celebrități, ci doar simte că îl cunosc foarte multe persoane. De altfel, succes pentru Răzvan Fodor nu a venit peste noapte, ceea ce l-a ajutat în procesul de cunoaștere a propriei persoane.

Răzvan Fodor spune că a avut întotdeauna un plan stabilit al lui după care s-a ghidat și nu s-a abătut niciodată din drum. În copilărie, acesta a cântat la Palatul Copiilor, pasiune pe care a dezvoltat-o ulterior atunci când și-a înființat o formație.

După ce trupa din care a făcut parte s-a destrămat, Răzvan Fodor a primit șansa de a juca într-un serial și de acolo cariera către televiziune a mers de la sine. A fost de asemenea prezentator, iar acum face parte din distribuția serialului de succes “Adela”.

Răzvan Fodor se descrie ca fiind un om bun, căruia i s-au deschis multe uși prin care a intrat cu mult curaj și determinare.

În articolul

Cum se distrează Răzvan Fodor cu fiica lui, Diana, atunci când sunt singuri acasă. Ipostaza care i-a surprins pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x