Cum vede Demet Özdemir din "Vis de iubire" continuarea proiectelor profesionale actuale. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 14.04.2022 la 15:21 Actualizat pe 14.04.2022 la 16:27

Cum vede Demet Özdemir cariera sa în viitor și care sunt proiectele profesionale pe care se concentrează la momentul actual. Ce a declarat vedeta.

Demet Özdemir poartă părul desprins și are un machiaj natural

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Happy Channel

Demet Özdemir poate fi urmărită la momentul actual pe Happy Channel, însă vedeta și-a continuat traseul profesional în cadrul producției “Love tactics”, alături de Şükrü Özyıldız. Filmul a reușit să ajungă în top 10 în peste 60 de țări.

Actrița a vorbit pentru prima oară despre continuarea poveștii de iubire și a făcut dezvăluiri despre ceea ce se va întâmpla în perioada următoare în cariera sa.

Cum vede Demet Özdemir continuarea proiectelor profesionale actuale

Demet Özdemir a devenit una dintre cele mai iubite actrițe din serialele turcești și a reușit de-a lungul timpului să-și construiască un nume important în carieră. Filmul “Love tactics” a reușit să fie urmărit pe una dintre platformele de streaming de milioane de fani din întreaga lume, fiind una dintre cele mai accesate producții.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Datorită acestui factor, cea de-a doua parte a poveștii s-ar putea să apară în viitor. Fanii așteaptă cu nerăbdare declarații certe din partea actorilor, iar prima care a vorbit despre acest subiect a fost chiar protagonista, Demet Özdemir.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu vreau să spun nimic la momentul actual, nu este nimic oficial. Am văzut și eu știrile apărute în social media, există o intenție în acest sens. Nu este nimic sigur la momentul actual, nu vreau să pun pe nimeni într-o situație dificilă făcând astfel de declarații.”, a mărturisit Demet Özdemir. Aceasta a jucat în “Doğduğun Ev Kaderindir”, “Erkenci Kuş” și “Dünyayla Benim Aramda”. Pentru cea din urmă serie, actrița a împărțit platoul de filmare alături de Buğra Gülsoy. Născută pe 26 februarie 1992, Demet Özdemir a jucat alături de Can Yaman în serialul “Vis de iubire”.

Cei doi au împărțit platourile de filmare o bună perioadă de timp și la un moment dat s-a zvonit chiar că formau un cuplu. Cu toate acestea, actrița este într-o relație cu Oğuzhan Koç, bărbatul cu care plănuiește să se căsătorească în curând.

Viața și cariera lui Oğuzhan Koç, logodnicul actriței Demet Özdemir

Născut pe 13 mai 1985 în Turcia, Oğuzhan Koç formează un cuplu cu Demet Özdemir de o perioadă lungă de timp. Cei doi au participat împreună în cadrul zilei de naștere a unor prieteni, acolo unde au fost luați la întrebări de către reporteri. Demet Özdemir a fost cea care le-a răspuns și a fost surprinsă să afle detalii pe care ea nu le-a mărturisit vreodată în mediul online.

“Nu există așa ceva, nu știu de unde vă luați informații. Nu știm data certă, dar o vom ști în curând.”, a declarat actrița, conform Seriesturkish.com. Actorul și-a acompaniat iubita și a oferit aceleași informații, spunând că nici locul, nici data nu au fost stabilite la momentul actual.

“Ne căsătorim când și unde dorește Demet.”, a declarat Oğuzhan Koç, potrivit aceleiași publicații. Acesta a mărturisit că la momentul actual fiecare este implicat în proiectele sale profesionale. Actrița se află pe platourile de filmare, iar el urmează să lanseze un nou album. Cei doi au mărturisit că-și vor aranja ceremonia în funcție de finalizarea tuturor implicațiilor profesionale. Până atunci, fanii le urmăresc activitatea din mediul online, locul în care vedetele comunică cu cei care îi îndrăgesc.

În articolul

Cum vede Demet Özdemir din "Vis de iubire" continuarea proiectelor profesionale actuale. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x