Cunoaște-o pe Şerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă. Fiica sa, Deniz Arna, este de asemenea o actriță îndrăgită

Publicat pe 18.04.2024 la 15:44 Actualizat pe 18.04.2024 la 16:43

Şerif Sezer face parte din distribuția seriei Golden Boy - Dragoste rebelă și este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia la momentul actual. Află detalii despre vedetă.

actriță pe platourile de filmare

Şerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Actriță de origine turcă în vârstă de 77 de ani, Șerif Sezer joacă un rol esențial în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă. Ea este Hattuc Sanli, mătușa tinerei Seyran. Producția este difuzată în prezent în mai mult de 70 de țări.

Cunoaște-o pe Șerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă

Este o actriță recunoscută în țara natală, dar și în lumea întreagă cu multe personaje interpretate de-a lungul timpului. În tinerețe, Șerif Sezer opta mai mereu pentru părul scurt, negru. Coafura era la modă pe atunci și reușea să-i scoată în evidență frumusețea naturală.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost căsătorită de două ori și înainte de a-și lua cariera de actriță în serios, a lucrat ca ospătar într-un hotel din Istanbul. Coafura sa a suferit mai multe modificări de-a lungul timpului. A avut părul lung, roșcat cu breton sau brunet cu breton.

Fiica sa, Deniz Arna, este de asemenea o vedetă recunoscută în Turcia la momentul actual. Aceasta s-a născut pe 21 martie 1986 și este absolventă a Mimar Sinan University. Este recunoscută pentru roluri în GülDünya, Beyaz Gelincik, Çemberiyorum Gül Oya și Sakarya Fırat. S-a căsătorit cu Devrim Erdogan în 2017 și este mămica unei fetițe. Acest lucru înseamnă că Șerif Sezer este bunică.

În ceea ce privește serialul Golden Boy – Dragoste rebelă, acesta continuă să fie unul dintre cele mai urmărite din Turcia la momentul actual. Cu o poveste extrem de captivantă, atrage telespectatorii din toate colțurile lumii. Șerif Sezer este căsătorită cu Azmi Arna încă din 1971 și au avut o singură fiică de-a lungul timpului. Cu toate că are o vârstă venerabilă, continuă să se bucure de succes pe micile ecrane. Pe lângă cariera de actriță, continuă să se bucure de planurile personale alături de cei dragi și de tot ceea ce a realizat până acum în căsnicia sa.

Șerif Sezer a jucat în Micuța rază de soare înainte de a se implica în proiectul Golden Boy

Una dintre cele mai cunoscute nume din industria filmului din Turcia, a revenit pe micile ecrane pentru proiectul Micuța rază de soare. A jucat de asemenea în proiectul Adim Melek ( Numele meu este Melek). Ulterior, a avut o pauză de 1 an de la seriale și filme.

Din 1988 i-a încântat pe fani cu aparițiile sale, iar în 2002 a jucat un rol de excepție în serialul Asmali Konak. Au urmat proiecte precum Beyaz Gelincik, Karagül, Anneler ve Kızları.

Și-a demonstrat încă o dată talentul pe care îl deține cu rolul Nefise Karadag în Benim Adim Melek. Înainte de a se implica în Golden Boy – Dragoste rebelă, aceasta a jucat în Micuța rază de soare. Are și un cont oficial de instagram, acolo unde până în prezent a strâns peste 2 mii de prieteni virtuali. Până în prezent a publicat 8 fotografii și filmulețe de pe platourile de filmare.

Comentariile fanilor nu întârzie niciodată să apară, asta pentru că vedeta este îndrăgită pretutindeni.

“Salutări din Polonia”, “Poate că n-o să citiți acest mesaj, dar mi-a plăcut cum ați jucat în cea mai recentă poveste”, au fost câteva dintre cuvintele fanilor.

În articolul

Cunoaște-o pe Şerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă. Fiica sa, Deniz Arna, este de asemenea o actriță îndrăgită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x