Curiozități despre Begum Kütük, actrița din Ziua în care mi s-a scris destinul. Află detalii despre îndrăgita vedetă și vezi cu cine este căsătorită

Publicat pe 13.09.2023 la 14:51 Actualizat pe 13.09.2023 la 15:38

Află detalii despre Begum Kütük, actrița din Ziua în care mi s-a scris destinul. Tot ce nu știai despre vedetă regăsești în articolul de mai jos.

Begum Kütük poartă părul prins în coadă și zâmbește

Curiozități despre Begum Kütük, actrița din Ziua în care mi s-a scris destinul

Happy Channel

Begum Kütük face parte din distribuția serialului Ziua în care mi s-a scris destinul și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. S-a născut în Izmir pe 27 august 1980 și este căsătorită cu artistul Erdil Yaşaroğlu.

Curiozități despre Begum Kütük, actrița din Ziua în care mi s-a scris destinul

A studiat în perioada liceului în cadrul unei instituții private din Turcia, iar pentru a-și completa studiile a călătorit în Franța. Ulterior, a revenit în țara natală pentru a se dedica actoriei. A jucat în nenumărate filme și seriale, iar Ziua în care mi s-a scris destinul a început în 2014.

Urmărește Ziua în care mi s-a scris destinul, de luni până vineri de la 22:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este căsătorită cu artistul Erdil Yaşaroğlu, diferența dintre cei doi fiind de 10 ani. Cei doi au deschis sezonul vacanței în 2023 cu o oprire în Muğla. Actrița a pierdut o sarcină în 2018, atunci când era însărcinată în luna a treia.

“Acelea au fost momentele în care am fost sensibilă, nu-mi puteam controla lacrimile. Acum mă simt mai bine, iar condițiile impuse de pandemie nu m-au ajutat deloc, au fost foarte dificile.”, a declarat actrița din Ziua în care mi s-a scris destinul, arată CNNturk.com. Are peste 200 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Cine este Sude Doğar, actrița care face parte din distribuția serialului “Nu mă părăsi!”. Vedeta și-a sărbătorit recent ziua de naștere

Cele mai recente sunt din vacanțele pe care aceasta le-a petrecut în vara lui 2023. Ziua în care mi s-a scris destinul a avut premiera în 2014 și are 2 sezoane. O familie înstărită așteaptă ca fiul cel mare să aducă un moștenitor în casa de drept. Atunci când soția acestuia găsește dificilă situația de a rămâne însărcinată din punct de vedere medical, găsesc un surogat în persoana lui Elif. Tânăra femeie se află într-o nevoie disperată de bani, astfel că acceptă situația oferită.

Detalii despre serialul Ziua în care mi s-a scris destinul

Serialul Ziua în care mi s-a scris destinul este într-adevăr povestea unei Cenușărește din lumea modernă. Se pare că actorii Özcan Deniz și Hatice Şendil au fost la fel de îndrăgiți în Turcia cât și în România, iar ideea producției le-a adus succes atât pe micile ecrane cât și în mediul online.

Citește și: Cine este Özcan Deniz, actorul din Ziua în care mi s-a scris destinul. Detalii despre viața sa

Premiera serialului a avut loc în țara natală în 2014, însă Hatice Şendil își aduce aminte și astăzi de un moment mai puțin plăcut de la filmări, atunci când a fost speriată de un șarpe. Cât despre Begum Kütük, aceasta a jucat și în serialul Çalıkuşu în 2013, alături de Burak Ozcivit și Fahriye Evcen.

În mediul online este discretă cu viața personală, însă cele câteva fotografii pe care le publică alături de partenerul de viață dezvăluie cât de apreciată este de fanii din întreaga lume. Poartă atât ținute casual cât și elegante, iar comentariile nu întârzie să apară.

“Cuplul pe care îl ador cel mai mult”, “Această femeie devine din ce în ce mai frumoasă”, “Doi oameni frumoși, armonioși, respectabili și potriviți unul pentru celălalt în termeni de artă și viață socială. Sper că vor fi fericiți pentru totdeauna”, au scris internauții.

În articolul

Curiozități despre Begum Kütük, actrița din Ziua în care mi s-a scris destinul. Află detalii despre îndrăgita vedetă și vezi cu cine este căsătorită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x