Daniela Aedo, schimbare de look. Cum și-a făcut apariția actrița din “Îngerașul” pe rețelele de socializare

Publicat pe 22.10.2021 la 12:32 Actualizat pe 22.10.2021 la 13:34

Daniela Aedo, actrița cunoscută pentru rolul pe care l-a interpretat în telenovela “Îngerașul”, s-a transformat într-o femeie în toată firea. Nu doar că are o relație stabilă și este fericită pe toate planurile, dar reușește să aibă o imagine impecabilă în mediul online. Recent, vedeta și-a făcut o schimbare de look.

Daniela Aedo poartă pantaloni negri, bluză neagră și o jachetă maro deschis. Actrița are în mână o geantă roșie

Daniela Aedo din "Îngerașii", schimbare de look

Profimedia

Daniela Aedo are doar 26 de ani, însă publicul telespectator o știe de când era doar o copilă și interpreta rolul lui „Dulce Maria” în telenovela “Îngerașul”. Micuța de atunci s-a transformat acum într-o adevărată femeie care are tot ce își dorește și cucerește cu ușurință publicul cu fiecare apariție.

Daniela Aedo poate fi urmărită în telenovela "Îngerașul", sâmbătă și duminică de la 7.45 doar pe Happy Channel.

La începutul anilor 2000, Daniela Aedo era “Dulce Maria”, acum însă este femeia care are parte de iubire din partea partenerului, dar și aprecieri din partea fanilor.

Recent, actrița a postat o fotografie în mediul online care i-a uimit pe internauții. Cu un look total nou, aceasta apare total schimbată.

Daniela Aedo, schimbare de look

Chiar dacă Daniela Aedo a lipsit o lungă perioadă de timp de pe micile ecrane, iată că activitatea vedetei a continuat. Aceasta s-a axat mai mult pe muzică și a reușit să-și construiască o carieră demnă de invidiat în lumea spectacolului.

Făcând parte dintre cântăreți, era inevitabil ca Daniela Aedo să nu se și îndrăgostească de un interpret precum ea. Pablo Yescas este bărbatul care i-a furat inima și este un cunoscut cântăreț de origine mexicană. Chiar dacă Daniela Aedo și-a ținut relația ascunsă de ochii presei, iată că acum a dorit să se afișeze împreună cu bărbatul care a cucerit-o.

Deși este într-o relație serioasă, artista continuă să posteze fotografii provocatoare pe rețelele de socializare, acolo unde fanii pot vedea o altă față a micuței “Dulce Maria”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, artista le-a arătat fanilor cum i-ar sta dacă s-ar tunde scurt și s-ar vopsi brunetă. Bineînțeles că postarea nu a rămas fără răspuns, așa că peste 13 mii de internauți i-au apreciat noul look, printre care și iubitul ei.

Daniela Aedo și Pablo Yescas formează un cuplu de aproximativ doi ani și se mândresc cu o dragoste care a surprins pe toată lumea. Chiar dacă nu se afișează pe rețelele de socializare, iubirea dintre ei nu ține cont de piedici.

Cine este iubitul Danielei Aedo

Chiar dacă nu a mai fost prezentă de mult timp în nicio telenovelă, Daniela Aedo s-a întors pe platourile de filmare în 2018 și a jucat în câteva episoade din “Como dice el dicho”, dându-i viață Elisei.

Iubitul artistei nu este nici el străin de lumea mondenă, Pablo Yescas având peste 2 milioane de urmăritori pe contul personal de Instagram.

“Timpul trece greu pentru cei care așteaptă, zboară pentru cei care se tem...dar este etern pentru cei care iubesc. Am împlinit doi ani și jumătate de relație, iubitul meu. Suntem cei mai drăguți din lume”, a scris Daniela Aedo pe contul personal de Instagram cu ocazia aniversării a doi ani de relație.

După ce a jucat în telenovela “Îngerașul”, Daniela Aedo a mai apărut și în telenovela “Vivan los ninos”, ulterior luându-și o pauză mai lungă de pe micile ecrane. Actrița poartă atât numele de familie al mamei, Santana, cât și numele tatălui, Aedo.

Daniela Aedo a trecut prin nenumărate schimbări de când era o copilă, însă nu a uitat niciodată că telenovela care a făcut-o celebră s-a numit “Carita de Angel”. Astfel, aceasta le readuce aminte constant internauților de perioada în care a jucat alături de actori cunoscuți la vremea aceea.

În articolul

Daniela Aedo, schimbare de look. Cum și-a făcut apariția actrița din “Îngerașul” pe rețelele de socializare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x