Demet Evgar, alături de prieteni. Pentru cine a pregătit actrița din “Flăcările Destinului” o petrecere surpriză

Publicat pe 10.12.2021 la 14:25 Actualizat pe 10.12.2021 la 15:12

Demet Evgar, actrița din “Flăcările Destinului”, a petrecut recent alături de prieteni. Actrița a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, dat fiind faptul că prietena ei, Esra Dermancıoğlu, și-a serbat ziua de naștere.

Demet Evgar poartă o rochie neagră și o eșarfă de aceeași culoare. Are părul scurt și breton

Demet Evgar, într-una dintre scenele serialului turcesc "Flăcările Destinului"

Happy Channel

Demet Evgar este una dintre cele mai iubite actrițe din serialele turcești. A jucat de-a lungul timpului în producții de succes și a reușit să-și câștige un loc în industria cinematografiei. Nu doar că a jucat în seriale, dar Demet Evgar a înființat și teatre, acolo unde oricine să vină și să-și arate talentul.

Demet Evgar este prezentă și pe rețelele sociale, nu doar în producții turcești de succes. Astfel, cele mai multe fotografii și videoclipuri ale sale o găsesc atât pe platourile de filmare, cât și în viața de zi cu zi.

Recent, aceasta le-a arătat fanilor cum petrece alături de prieteni, la ziua de naștere a uneia dintre cele mai dragi persoane.

Demet Evgar, alături de prieteni pe rețelele sociale

Demet Evgar și actrița Esra Dermancıoğlu sunt prietene foarte bune, iar fotografiile postate pe contul personal de Instagram al vedetei stau mărturie. Se pare că actrița din “Flăcările Destinului” i-a făcut acesteia o surpriză și a pregătit o petrecere în toată regula.

Imaginile au ajuns imediat virale, iar fanii nu au putut să nu observe tortul pe care sărbătorita l-a avut. Esra Dermancıoğlu a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani, iar prietena ei din “Flăcările Destinului” nu a vrut ca ziua ei specială să treacă neobservat.

Atât postarea făcut de Esra Dermancıoğlu, cât și cea făcută de Demet Evgar, le găsesc pe amândouă într-o atmosferă relaxată, de sărbătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Esra Dermancıoğlu este recunoscută pe Instagram ca fiind una dintre cele mai glumețe persoane publice din Turcia și este prietenă bună cu Demet Evgar. Cele două au sărbătorit într-un hotel alături de alți prieteni, iar imaginile au apărut rapid pe Instagram.

“La mulți ani, baby. Toate trei dorințele să ți se îndeplinească.”, a scris Demet Evgar în dreptul postării din online. Mai mult de 100 de mii de fani au apreciat postarea acesteia, iar comentariile nu au întârziat să apară.

De asemenea, Demet Evgar a postat o fotografie și cu tortul pe care l-a pregătit special pentru ziua prietenei sale. Tortul a fost realizat sub forma unor macaroane cu brânză peste care Demet Evgar a adăugat ketchup. ‘Madamkarna’ apare sub tort, iar fanii nu au putut trece acest lucru cu vederea.

Cine este Demet Evgar

Demet Evgar s-a născut pe 19 mai, 1980 în Manisa, Turcia. Fiind un oraș mare, actrița a avut întotdeauna oportunitățile în mână.

Are 1.63 înălțime și 53 kg. Este în zodia Taur, are ochii albaștri și părul închis la culoare. Mama ei este Bingül Evgar, tatăl ei Levent Evgar, iar fratele ei, cunoscut în lumea filmului, Yiğit Evgar. Are un câine pe care îl arată mai mereu pe rețelele de socializare, iar fanii au observat cu ușurință acest lucru.

Familia ei a acceptat-o mereu și a sfătuit-o așa cum și-a dorit, astfel că a avut o copilărie fericită.

“Când eram copil, visele mele nu erau stabilite exact, iar familia mea nu a avut nicio problemă cu asta. Bunicul, bunica, mama, tata, mătușa, mătușile, toți m-au văzut ca pe o persoană specială care avea nevoie de timp să-și găsească țelul în viață.”, a declarat vedeta.

În articolul

Demet Evgar, alături de prieteni. Pentru cine a pregătit actrița din “Flăcările Destinului” o petrecere surpriză

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x