Demet Evgar din “Flăcările Destinului”, apariție spectaculoasă pe rețelele sociale. Vedeta și-a surprins fanii cu o ținută aparte

Publicat pe 10.01.2022 la 22:00 Actualizat pe 10.01.2022 la 22:16

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Demet Evgar din “Flăcările Destinului” alege întotdeauna să iasă în evidență cu ajutorul ținutelor pe care le poartă. Recent, actrița a avut o apariție spectaculoasă pe rețelele sociale și a surprins internauții cu o ținută aparte.

Demet Evgar poartă sacou alb și are părul prins. Actrița poartă un ruj roșu

Demet Evgar în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week

Getty

Demet Evgar din celebrul serial turcesc “Flăcările Destinului” este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului. Datorită rolului pe care îl joacă fără greș, aceasta reușește să se mențină pe primele locuri în topurile internaționale.

Astfel, toți cei care i-au cunoscut personajul, vor să vadă și femeia din spatele camerelor de luat vederi. Demet Evgar a început să fie foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde le arată fanilor momente importante din viața personală.

Recent, actrița s-a fotografiat într-o ipostază care i-a uimit pe internauți, având în vedere ținuta excentrică pe care aceasta a ales să o poarte.

Demet Evgar din “Flăcările Destinului”, apariție spectaculoasă pe rețelele sociale

Cu puțin timp în urmă, Demet Evgar a îmbrăcat pe covorul roșu o ținută confecționată în exclusivitate de mama ei, ceea ce i-a dat acesteia o notă personală. Fanii nu au contenit să o aprecieze și să o încurajeze să poarte în continuare astfel de haine.

Acum, actrița a venit cu o altă propunere și s-a îmbrăcat cu totul diferit, dar la fel de spectaculos. Cu o bluză transparentă, neagră și cu sutienul la vedere, Demet Evgar a reușit să atragă toate privirile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, internauții au apreciat cel mai mult pantalonii vedetei. De un verde care îți ia ochii, pantalonii pe care i-a purtat Demet Evgar au reușit și de această dată să o scoată pe aceasta din anonimat.

27 de mii de oameni i-au apreciat ținuta vedetei și au realizat că vedeta devine ușor un trendsetter. Aceștia spun că Demet Evgar s-a inspirat din stilul punk, asta datorită culorilor pe care le-a asortat, dar și a ochelarilor negri.

Cum și-a făcut apariția Demet Evgar pe covorul roșu

După ce Demet Evgar a fost prezentă pe covorul roșu în cadrul Golden Orange Awards, aceasta a postat imediat câteva fotografii cu ținuta care a ieșit cu ușurință din anonimat. Aceasta le-a mulțumit oamenilor care au ajutat să-și întregească outfit-ul și astfel cu toții au putut să vadă cât de sufletistă este celebra actriță.

Alături de Dilan Çiçek Deniz și Hazar Ergüçlü, Demet Evgar poate fi urmărită în “Flăcările destinului” la Happy Channel, luni și vineri de la 9.15, iar în weekend de la orele 15.00.

"Flăcările Destinului" spune povestea a trei femei puternice, a căror viață se schimbă complet în urma unui incendiu. Poveștile personajelor sunt ieșite din comun, iar determinarea lor de a își continua drumul indiferent de obstacole va emoționa și captiva deopotrivă telespectatorii.

Demet Evgar impresionează fanii nu doar prin ținutele excentrice pe care le poartă, dar și cu ajutorul fotografiile pe care le postează atunci când nu se află pe platourile de filmare. Aceasta s-a filmat într-o vie, acolo unde agricultorii se pregăteau să strângă strugurii pentru a-i transforma în vin sau must.

De asemenea, Demet Evgar este și o bucătăreasă excelentă, asta dacă e să ne luăm după demonstrațiile pe care le face pe contul personal de Instagram. Printre serialele în Demet Evgar a jucat se numără și „Flăcările Destinului”, “The Yard”, “Among Family”, “Serial Cook”.

În articolul

Demet Evgar din “Flăcările Destinului”, apariție spectaculoasă pe rețelele sociale. Vedeta și-a surprins fanii cu o ținută aparte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x