Demet Evgar din "Flăcările Destinului", cu zâmbetul pe buze atunci când se află alături de oamenii dragi

Publicat pe 20.11.2021 la 10:43 Actualizat pe 20.11.2021 la 10:43

Demet Evgar duce o viață grea și este supusă multor încercări în serialul “Flăcările Destinului”, însă în viața reală are parte de multe momente frumoase pe care le împărtășește cu urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Demet Evgar poartă un sacou alb și are părul prins

Demet Evgar în cadrul Mercedes Benz Fashion Week Istanbul

Getty

Demet Evgar joacă rolul lui “Cemre” în serialul “Flăcările destinului” și reușește să ajungă în sufletele telespectatorilor datorită talentului actoricesc de care dă dovadă, dar și personajului pe care îl întruchipează.

Chiar dacă în film are o viață grea și reușește cu ajutorul perseverenței să-și găsească un loc în lume, iată că în viața reală actrița este mai fericită ca oricând alături de oamenii dragi cu care alege să-și petreacă momentele de liniște.

Alături de Dilan Çiçek Deniz și Hazar Ergüçlü, Demet Evgar poate fi urmărită în “În flăcările destinului” la Happy Channel, luni și vineri de la 9.15, iar în weekend de la orele 15.00. “Cemre” se află într-un mariaj nefericit de care este dornică să scape cât mai curând.

Demet Evgar, atunci când nu se află pe platourile de filmare

Demet Evgar a reușit de-a lungul timpul să-și strângă o comunitate impresionantă de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde postează momente din viața personală, dar și clipe de pe platourile de filmare.

Astfel, actrița are 1.5 milioane de urmăritori în online, acolo unde internauții o apreciază și o complimentează pentru fiecare etapă a vieții ei. Recent, aceasta a postat o fotografie în care apare alături de Haldun Dormen, un celebru actor de teatru și film din Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce zi frumoasă”, a scris Demet Evgar în dreptul pozei.

Aceasta zâmbește și se îmbrățișează cu Haldun Dormen, semn că cei doi și-au creat o frumoasă relație de prietenie. Actrița poartă o ținută casual și are părul prins dezordonat, imaginea ei fiind întregită de câteva accesorii pe care aceasta le poartă la gât.

Cine este Demet Evgar

Demet Evgar s-a născut pe 18 mai 1980 în Manisa, Turcia și a reușit să-și facă simțită prezența ca și actriță încă din anii 2000. Vedeta și-a făcut debutul în teatru, ajungând să joace în peste 13 piese de pe marile scene.

Aceasta are 1,63 înălțime, 53 de kg și părul de culoare închisă. Deși nu are copii, aceasta reușește să ofere toată dragostea ei câinelui pe care îl consideră parte din familie.

Puțini știu că Demet Evgar a intrat în pielea personajului “Anna Karenina” în 2006, astfel că a reușit să câștige premiul pentru “Cea mai bună actriță într-o dramă” în cadrul Sadri Alışık Theatre and Cinema Awards.

Frumoasa actriță mai are un talent, astfel că aceasta a reușit să scoată cinci single-uri care au ajutat-o să-și întregească munca de o viață. Printre postările de pe Instagram, Demet Evgar își arată talentul de cântăreață și fredonează câteva melodii.

“Îmi place să îmbătrânesc”, declară Demet Evgat, conform seriesturkish.com.

În ceea ce privește relațiile amoroase, actrița susține că mereu va fi îndrăgostită de viață, ceeace o face să fie fericită pentru ceea ce trăiește în prezent și ce o așteaptă din punct de vedere profesional.

Demet Evgar este absolventă a “Istanbul University State Conservatory Theater Department”, astfel că actrița se poate mândri și cu o diplomă în actorie care să-i întregească talentul pe care îl posedă. Cu ochii albaștri pătrunzători, frumoasa vedetă reușește să le dea viață personajelor într-un mod cu totul unic.

În articolul

Demet Evgar din "Flăcările Destinului", cu zâmbetul pe buze atunci când se află alături de oamenii dragi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x