Demet Evgar este cunoscută ca și actriță, însă nimeni nu știa că are un talent ascuns. Ipostaza în care s-a filmat vedeta din “Flăcările Destinului”

Publicat pe 08.11.2021 la 11:11 Actualizat pe 08.11.2021 la 11:56

Demet Evgar este cunoscută pentru celebrul rol din “Flăcările Destinului”, însă puțină lume știe că are acest talent ascuns. Recent, actrița s-a filmat într-o ipostază inedită și a urcat videoclipul pe rețelele de socializare. Ipostaza în care puțini au văzut-o.

Demet Evgar poartă pantaloni negri și sacou alb

Demet Evgar și prietenii în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week

Getty

Cu orice apariție de pe rețelele de socializare, Demet Evgar reușește să-și surprindă fanii. Chiar dacă poarte ținute sofisticate sau este fără machiaj, internauții îi apreciază postările de fiecare dată.

Fiind una dintre cele mai bune actrițe din Turcia la momentul actual, frumoasa Demet Evgar din “Flăcările Destinului” nu își lasă fanii să aștepte atunci când își dorește să le arate acestora momente din viața ei.

Recent, Demet Evgar s-a filmat în timp ce cânta la chitară, iar cei care o apreciază au rămas surprinși de talentul acesteia.

Talentul ascuns pe care îl are Demet Evgar din “Flăcările Destinului”

În cea mai recentă postare din mediul online, Demet Evgar le-a arătat tuturor o melodie cântată chiar de ea la chitară. Videoclipul a primit peste 31 de mii de aprecieri în doar 2 ore, iar comentariile continuă să curgă pe pagina de Instagram a vedetei.

Demet Evgar pare a fi în locuința proprie, purtând o ținută lejeră formată din hanorac și pantaloni gri de trening. Actrița își poartă părul desprins și are ochelari de vedere. Cu toate că își dorește a fi cât mai casual îmbrăcată, se vede că feminitatea nu îi este străină, având în vedere că are unchiile făcute cu ojă.

“Să cântăm împreună”, “Povestea speranței”, “toată lumea împreună”, au fost câteva dintre comentariile primite de actriță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Demet Evgar și-a început cariera de actriță în teatru, astfel că vocea inconfundabilă nu îi putea lipsi din repertoriu. Datorită frumuseții, determinării și talentului, aceasta nu putea să nu ajungă pe primele locuri în topurile internaționale.

Fiind de origine turcă, dar și albaneză, Demet Evgar a venit cu influențe diferite în fiecare proiect în care s-a implicat, iar talentul nu putea fi decât moștenire de familie căci fratele ei este un cunoscut director de teatru și film, Yigit Evgar.

"Flăcările Destinului" luni de la 9.15, joi de la 20.00, vineri de la 20.00, sâmbătă și duminică de la 15.00 doar la Happy Channel

Demet Evgar nu doar că a jucat în piese de teatru, dar și-a deschis și propriul studio, acolo unde cei care simțeau că vor să se facă auziți să vină și să-și încerce talentul. De-a lungul carierei sale, actrița din “Flăcările Destinului” a câștigat nenumărate premii printre care și cel pentru “Cea mai bună actriță în rol principal”.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Demet Evgar

În 2019, Demet Evgar a primit premiul pentru “Femeia anului”, datorită implicării sale în actorie și rolurilor pe care le-a interpretat fără greșeală. Fiind cunoscută din “Flăcările Destinului”ca o femeie căreia îi e frică să încerce lucruri diferite, iată că în viața reală actrița este deschisă oricărei experiențe pe plan vestimentar.

Astfel, de fiecare dată când a decis să încerce o ținută nouă și ieșită din comun, Demet Evgar s-a fotografiat și le-a arătat și fanilor rezultatul final. Cu doar câteva săptămâni în urmă, vedeta s-a afișat pe covorul roșu într-o ținută care a luat privirile tuturor. Demet Evgar a ținut să menționeze faptul că vestimentația a fost creată exclusiv de mama ei, special pentru acel eveniment. În dreptul pozei, aceasta a mai lăsat câteva mulțumiri celor care i-au fost alături.

Demet Evgar are peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, oameni care abia așteaptă noutăți despre celebra vedetă.

În articolul

Demet Evgar este cunoscută ca și actriță, însă nimeni nu știa că are un talent ascuns. Ipostaza în care s-a filmat vedeta din “Flăcările Destinului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x