Demet Evgar și-a schimbat complet look-ul. Cum arată actrița din “Flăcările Destinului” cu părul lung

Publicat pe 18.11.2021 la 13:44 Actualizat pe 18.11.2021 la 14:18

Demet Evgar reușește să uimească audiența de fiecare dată. Indiferent de apariție, actrița din “Flăcările Destinului” iese în evidență și are succes la public. Deși cei mai mulți au început să o îndrăgească după ce a jucat în serialul de succes din Turcia, acum fanii vor să o vadă în cât mai multe producții importante.

Demet Evgar poartă o bluză albastră și un hanorac negru. Are părul scurt

Demet Evgar și-a schimbat complet look-ul și are părul lung

Happy Channel

Demet Evgar a devenit rapid cunoscută după succesul pe care l-a avut în serialul de succes “Flăcările Destinului”. Deși în Turcia era deja renumită ca și actriță de teatru și film, iată că restul lumii află abia acum detalii din viața vedetei.

Nu doar că este o actriță de excepție, dar este și o femeie căreia îi place să apară pe rețelele sociale într-o formă cu totul diferită față de cum apare pe micile ecrane.

În ultimele sale postări, Demet Evgar este îmbrăcată așa cum puține lume a văzut-o până acum, însă nu acest lucru a reușit să atragă atenția internauților. Actrița din “Flăcările Destinului” are părul lung și breton.

Demet Evgar și-a schimbat complet look-ul

În cea mai recentă postare din online, Demet Evgar apare cu părul lung, așa cum fanii serialului “Flăcările Destinului” nu au văzut-o niciodată. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care și-a făcut apariția așa, astfel că cei care o îndrăgesc au putut face legătura cu schimbarea ei de look.

“A fost o onoare pentru mine să împart scena cu Afrodita. Îi mulțumesc lui Zeus, Hephaestus, Prometheus și mulți alții. Să fiu Pandora a fost minunat. Pandora este plină de curiozitate, curaj și speranță.”, a scris Demet Evgar în dreptul postării.

Fanii nu au întârziat să apară cu comentariile și i-au lăudat apariția pe marile scene, reprezentând o personalitate importantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Demet Evgar este o actriță de origine turcă, în vârstă de 40 de ani. Aceasta o joacă pe Cemre, o femeie frumoasă și inteligentă în serialul "Flăcările Destinului". Serialul are în prim-plan trei femei puternice, a căror viață se schimbă radical în urma unui incendiu. Poveștile personajelor sunt fascinante, iar determinarea lor de a își continua drumul indiferent de obstacole va emoționa și captiva deopotrivă telespectatorii.

Distribuția serialului "Flăcările Destinului" este una specială, în rolurile principale fiind distribuite actrițele Demet Evgar (Cemre), Hazar Ergüçlü (Çiçek) și Dilan Çiçek Deniz (Rüya).

Demet Evgar și producțiile importante în care a jucat

În ciuda faptului că este cunoscută pentru serialul “Flăcările Destinului”, Demet Evgar a jucat și în piesele de teatru „The Night Season / Kent Oyuncuları”, „Anna Karenina / Kent Oyuncuları”, „Macbeth / Pangar” și multe altele.

Actrița a luptat pentru a oferi actorilor mai multe locuri unde să își poată dezvolta talentul. Ea a fondat instituții de teatru precum „Pangar”, „Hata Yapım Atölyesi”, „Müșterek”, „Multi Arts Production”. Evgar s-a născut în Manisa în 1980, iar familia sa paternă este de origine albaneză, iar o altă parte a familiei sale este de origine turcă.

Fratele ei este regizorul Yiğit Evgar. De-a ungul timpului a obținut premii de succes și box-office. În cariera de televiziune, ea a jucat în rom-com 1 Kadın 1 Erkek timp de 8 sezoane.

Povestea lui Cemre din “Flăcările Destinului” este una impresionantă. Cemre, o femeie frumoasă și inteligentă, are parte de trauma vieții sale în copilărie, când este martoră la o scenă îngrozitoare: mama sa îl ucide pe tatăl său. Cemre se căsătorește din dragoste cu Çelebi, care la scurt timp se schimbă radical, iar viața ei devine un coșmar.

În articolul

Demet Evgar și-a schimbat complet look-ul. Cum arată actrița din “Flăcările Destinului” cu părul lung

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x