Demet Özdemir a îmbrăcat o ținută de gală și toate privirile au fost ațintite asupra ei. Care este motivul pentru care vedeta s-a afișat astfel

Publicat pe 16.06.2022 la 14:54 Actualizat pe 16.06.2022 la 15:35

Demet Özdemir a îmbrăcat o ținută de gală și a reușit să atragă toate privirile, atât în mediul online, cât și în cadrul evenimentului la care a participat. Despre ce este vorba.

Demet Özdemir a îmbrăcat o bluză roșie cu mâneci lungi și a realizat singură o fotografie

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Instagram/ Demet Özdemir

Demet Özdemir se numără printre vedetele care au participat în cadrul evenimentului de lansare a platformei Disney + în Turcia. Alături de nume deja îndrăgite, protagonista din “Vis de iubire” a reușit să atragă toate privirile datorită ținutei pe care a ales-o special pentru acest eveniment. A publicat fotografiile pe rețelele sociale și acestea nu au rămas fără răspuns.

Demet Özdemir a îmbrăcat o ținută de gală și toate privirile au fost ațintite asupra ei

Disney + a fost lansat în Turcia pe 14 iunie. În cadrul evenimentului au participat nume cunoscute din industria filmului, printre care și faimoasa Demet Özdemir. Acesta s-a ținut în două locații diferite în același timp și a reușit să aducă laolaltă cei mai îndrăgiți actori ai momentului. De la eveniment nu a putut să lipsească frumoasa și mult iubita actriță din “Vis de iubire”, cea care alături de Can Yaman i-a cucerit pe telespectatorii din lumea întreagă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hande Erçel, Cansu Dere, Aslı Enver, Pınar Deniz, Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Melis Sezen, Can Yaman și Burak Deniz sunt doar câteva dintre numele care au reușit să ajungă pe covorul roșu și să le ofere și fanilor din online o bucățică a unuia dintre cele mai așteptate lansări. Se pare că frumoasele actrițe din Turcia nu duc lipsă de admiratori, asta pentru reușesc de fiecare să-și aleagă ținute care să-i atragă pe privitori într-o manieră extrem de simplă.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Demet Özdemir în particular, a optat pentru o fustă lungă de culoare portocalie, dar și un top scurt care i-a lăsat la vedere abdomenul lucrat. Nu a putut lipsi crăpătura pe picior care i-a pus în evidență formele atrăgătoare. Vedeta a optat pentru o coafură simplă, părul fiind prins într-o coadă de cal. Ca și bijuterii, aceasta a purtat o brățară, inel, dar și cercei, iar machiajul a fost unul potrivit unui eveniment pe timpul zilei.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” urmează să se căsătorească

Dacă pe plan profesional lucrurile merg pe o pantă ascendentă pentru faimoasa Demet Özdemir, iată că și pe plan personal vedeta are tot la fel de mult noroc. După un început de relație mai puțin norocos alături de Oğuzhan Koç, cei doi și-au reluat legământul. Ba mai mult, au mărturisit oficial că în vara anului 2022 vor deveni soț și soție, iar vorbele lor au fost imediat confirmat și de inelul pe care actrița din “Vis de iubire” l-a primit din partea partenerului său.

La momentul actual nu se cunoaște o dată oficială a marelui eveniment, însă locația va fi cu siguranță în Turcia, țara natală a celor doi artiști. Până atunci, îndrăgostiții locuiesc în continuare în locații diferite, iar respectarea planurile profesionale continuă în același mod eficient.

Dacă mulți cunoscu detalii despre vedeta din “Vis de iubire”, mai puțini sunt cei care știu detalii din viața viitorului său soț. Acesta a format un cuplu solid alături de actrița de origine turcă Yağmur Tanrısevsin, însă farmecele faimoasei Demet Özdemir au ajuns de nerefuzat. Acum bărbatul se mândrește la fiecare pas cu actuala sa parteneră.

În articolul

Demet Özdemir a îmbrăcat o ținută de gală și toate privirile au fost ațintite asupra ei. Care este motivul pentru care vedeta s-a afișat astfel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x