Demet Özdemir a postat mai multe imagini din noua producție în care joacă. Despre ce este vorba

Publicat pe 05.08.2022 la 14:43 Actualizat pe 05.08.2022 la 15:13

Demet Özdemir a postat mai multe imagini din noua producție în care joacă. Vedeta a îmbrăcat o rochie cu decolteu și s-a lăsat fotografiată din toată unghiurile. Cum arată.

Demet Özdemir poartă părul lung, desprins

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Happy Channel

Demet Özdemir este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și facă simțită prezența în seriale și filme de succes, iar acum continuă în aceeași manieră în care și-a obișnuit fanii. Cu toate că momentele sale de respiro sunt puține, vedeta a reușit în cele din urmă să-și ducă la bun sfârșit planurile personale și s-a logodit cu cântărețul Oğuzhan Koç.

Demet Özdemir a postat mai multe imagini din noua producție în care joacă

Demet Özdemir este una dintre actrițele care și-a transformat cariera într-un timp foarte scurt și a reușit să-și dovedească calitățile pe micul ecran. Nu este cunoscută doar pentru rolul din “Vis de iubire”, însă acesta a reușit fără doar și poate să o transpună pe vedetă într-o altă lume. La momentul actual, prezența sa în cea de-a doua producție “Love tactics” aduce un plus de valoare întregii echipe. De asemenea, serialul “Dünyayla Benim Aramda” a reușit să o aducă într-o altă ipostază. Cu toate acestea, actrița a mărturisit în cel mai recent interviu că la începuturile carierei sale nu gândea atât de strategic și clar ca în prezent.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00 doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Foarte multe lucruri s-au întâmplat, lucruri pe care nu credeam că o să le fac până la urmă. E bine să trăiești fiecare etapă la vremea ei pentru că perspectiva asupra oamenilor se schimbă. Te învață să nu-i mai pui pe fiecare în câte o categorie. Te învață să accepți fiecare om așa cum este el, indiferent cât de răi sau buni suntem.”, a spus vedeta, potrivit Seriesturkish.com. Cu toate că sunt unele lucruri pe care le-ar transforma diferite acum, actrița din “Flăcările destinului” spune că toate au avut un impact pozitiv asupra vieții sale în cele din urmă. Cât despre copilărie, Demet Özdemir spune că a influențat-o mai mult decât și-ar fi imaginat și a reușit să o ajute în transformarea din prezent.

De asemenea, la începuturile carierei sale, vedeta se vedea o persoană extrem de nerăbdătoare și imapcientată, astfel că nu aștepta niciun ajutor din partea celorlalți.

Demet Özdemir și-a întâlnit vechi colegi de platou în noua serie turcească

Demet Özdemir a mărturisit faptul că și-a întâlnit vechi colegi de platou în cadrul noului serial din care face parte. Pe vremea când juca primul său rol, a întâlnit o fetiță de 11 ani care în prezent este o femeie în toată firea.

“Mi s-a întâmplat un lucru nou. Am întâlnit o fată la primele mele locuri de muncă. Avea 11 ani, acum a venit lângă mine și avea pregătite notițe. Au trecut 9 ani, nu-mi aduc aminte numele ei, dar are un rol de dublură. A fost un moment incredibil pentru mine. A crescut foarte mult, nu știu nimic despre viața ei, nu o știu pe ea. Dar am simțit că o cunosc. E ceva nou pentru mine. E ceva diferit.”, a spus vedeta conform aceleiași publicații. Actrița a punctat faptul că se află pe micile ecrane de mai bine de 10 ani, timp în care a experimentat multe roluri.

În articolul

Demet Özdemir a postat mai multe imagini din noua producție în care joacă. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x