Demet Ozdemir, actrița din "Vis de iubire" a uitat de ochii curioșilor și s-a întins în public, pe iarbă. Apariția care a surprins fanii de pretutindeni

Publicat pe 20.06.2022 la 13:00 Actualizat pe 19.06.2022 la 21:49

Demet Ozdemir a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o imagine din timpul său liber.

Demet Ozdemir

TV Happy

Demet Ozdemir este una dintre cele mai iubite actrițe ale Turciei, ea fiind aleasă de marii producători să fie “miezul” din orice producție complexă, care promite succes răsunător. Apariția sa în filme și seriale garantează ascensiunea fulminantă, motiv pentru care actrița nu prea are timp liber, fiind ocupată cu roluri extrem de importante.

Demet Ozdemir, un star atât pe micile ecrane, cât și în timpul liber

Chair de curând acesta a încheiat o serie și a fost distribuită într-o alta, pe o platformă nouă de filme, care a atras cei mai mari și cunoscuți actori ai lumii, printre care se numără și Can Yaman, dar nu numai.

Încă de la primele sale apariții, aceasta promitea mult: tânără frumoasă, talentată și entuziasmată de viitor. Sclipirea sa nu a putut fi ignorată, ci cu oamenii potriviți a fost fructificată la maximum, în prezent ea fiind una dintre cele mai scumpe și dorite actrițe din sfera filmelor turcești și a telenovelelor.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Ea a făcut carieră inclusiv ca model, fiind imaginea unor branduri celebre, în special imaginea unui brand extrem de cunoscut de șampoane, care se află și la noi în țară.

Ei bine, în afara sferei artistice acesta are o viață cât se poate de normală, iar fanii se pot delecta cu imagini din viața personală, pe contul său de Instagram, acolo unde postează diferite imagini cu activitățile pe care le are.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea împărtășește cu fanii săi din mediul online momente importante și publică imagini diverse, care o surprind atât într-o zi obișnuită, cât și atunci când este pe platoul de filmare, alături de celebri actori din lumea cinematografiei.

Fiind o persoană extrem de apreciată datorită lejerității sale și a deschiderii față de comunitate, Demet Ozdemir a făcut publice imagini cu ea din timpul său liber, când se afla la plimbare în parc.

În articolul

Demet Ozdemir, actrița din "Vis de iubire" a uitat de ochii curioșilor și s-a întins în public, pe iarbă. Apariția care a surprins fanii de pretutindeni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x