Demet Özdemir din “Vis de iubire” a publicat primele imagini din luna de miere. Unde petrece actrița alături de Oğuzhan Koç

Publicat pe 08.09.2022 la 12:29 Actualizat pe 08.09.2022 la 13:02

Demet Özdemir din “Vis de iubire” a publicat în mediul online primele imagini din luna de miere. Cum petrece vedeta alături de Oğuzhan Koç.

Demet Özdemir poartă părul desprins și ondulat, iar Oğuzhan Koç poartă o geacă de piele

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç se află în prezent în luna de miere

Getty Images

Demet Özdemir din “Vis de iubire” și-a unit destinul cu cel al artistului de origine turcă Oğuzhan Koç. Cei doi și-au oficializat relația și în prezent se află în luna de miere, acolo unde petrec timp de calitate doar ei doi. Vedeta a postat deja primele imagini, iar fanii au rămas fără grai la vederea postărilor.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” a publicat primele imagini din luna de miere

După o lungă perioadă petrecută pe platourile de filmare, Demet Özdemir din “Vis de iubire” a ținut să le arate tuturor fotografiile din luna de miere, perioadă pe care o petrece alături de cel care i-a devenit soț, Oğuzhan Koç. Printre imaginile cu locație de vis, se numără și cele în care actrița își arată trupul bine lucrat. În costum de baie, așa apare protagonista serialului în care a jucat alături de Can Yaman.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

Are peste 15 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia, așa că nu este de mirare că mai bine de 3 mii dintre internauți i-au lăsat mesaje de felicitare și peste 600 de mii dintre aceștia i-au oferit aprecieri în forma unor “inimioare”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Super”, “Dragilor, sper ca luna voastră de miere să continue mult timp de acum înainte, să nu se oprească niciodată și să aveți mereu același entuziasm”, „Îți mulțumim că ne-ai arătat și că ai fost activă”, au scris fanii de pretutindeni pentru îndrăgita vedetă din Turcia. Îmbrăcată în haine lejere, de vară sau în costum de baie și purtând ca accesoriu doar ochelarii de soare, așa s-a fotografiat protagonista din “Vis de iubire”.

Oğuzhan Koç nu a lipsit din imaginile pe care actrița le-a postat pe internet. Cei doi s-au căsătorit în luna iunie a lui 2022, ceremonie ce a avut loc în Sarıyer, Turcia. Printre discuțiile legate de rochiile purtate de frumoasa Demet Özdemir, s-a aflat și subiectul pantofilor purtați de Oğuzhan Koç. Acesta a fost nevoit să se ridice la înălțimea parteneri de-a dreptul, asta pentru că „tocurile” s-au i-au intrigat pe mulți.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-au căsătorit

După o relație care a părut la început sortită eșecului, se pare că Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-au regăsit și s-au căsătorit în cele din urmă. Mai multe piedici au intervenit în viața lor, asta pentru că și pe ultima sută de metri îndrăgostiții au avut probleme din cauza vremii mai puțin prietenoase. Acum cei doi se bucură de iubire și de peisajele care îi înconjoară în luna de miere.

Demet Özdemir a purtat în cadrul ceremoniei trei rochii de mireasă, fiecare dintre ele alese special. Cu toate acestea, au existat multe discuții pe seama alegerii vedetei. A fost una dintre cele mai așteptate evenimente ale verii. Cei doi au avut aproximativ 600 de invitați, colegi, prieteni și familie. Printre fotografiile postate de vedetă în mediul online s-au numărat și cele alături de părinții săi. În ciuda faptului că aceștia s-au despărțit, au dorit să fie alături de fiica lor în cea mai importantă zi a vieții sale.

În articolul

Demet Özdemir din “Vis de iubire” a publicat primele imagini din luna de miere. Unde petrece actrița alături de Oğuzhan Koç

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x