Demet Özdemir s-a îmbolnăvit de COVID-19 în vacanță. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” pe internet

Publicat pe 15.07.2022 la 10:35 Actualizat pe 15.07.2022 la 11:48

Demet Özdemir s-a îmbolnăvit de COVID-19 în vacanță. Vedeta a postat mai multe indicii pe pagina personală de socializare și i-a îngrijorat pe fani.

Demet Özdemir poartă o rochie albă cu bretele subțiri

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Happy Channel

Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la moDemet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și construiască o carieră de succes și să-și continuie atât planurile profesionale, cât și cele personale. Urmează să se căsătorească și se află în vacanță alături de partenerul său Oğuzhan Koç. Cu toate acestea, vedeta și-a anunțat fanii din mediul online că își amână toate proiectele, dar și călătoriile din cauza unei vești inoportune.

Demet Özdemir s-a îmbolnăvit de COVID-19 în vacanță și i-a anunțat pe fani în mediul online

După o perioadă în care s-a relaxat alături de prieteni și viitorul său soț, Demet Özdemir și-a anunțat fanii din mediul online că s-a îmbolnăvit de COVID-19. Vedeta din “Vis de iubire” a postat imagini pe pagina personală de Instagram, iar mesajele au început imediat să curgă. După petrecerea de logodnă alături de Oğuzhan Koç, frumoasa protagonistă din “Vis de iubire” a plecat în vacanță alături de viitorul soț și mai mulți prieteni.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Ulterior, aceasta i-a anunțat pe internauți că nu se simte prea bine. Mai ales, a chemat ambulanța atunci când a simțit că simptomele se înrăutățesc, iar dovada a fost lansată pe internet.

“Timp de 3 ani nu am avut deloc Corona , dar acum m-a prins. Înainte de toate vreau să precizez că nu s-a amânat nimic. Trec prin boală mai greu și cu durere, dar tratamentul continuă și mă voi întoarce curând. Vă rog să aveți grijă de voi. Nu vă faceți griji pentru mine. Mulțumesc foarte mult tuturor celor care s-au îngrijorat, întristat pentru mine, tuturor celor care m-au sunat sau au întrebat de mine. Vă iubesc!”, a scris protagonista din “Vis de iubire” pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o fustă transparentă și un top alb care îi lasă la vedere abdomenul. Cum arată vedeta din "Moștenirea"

Un detaliu le-a atras atenția fanilor, având în vedere că vedeta urmărea Maleficent pe Disney Plus, platforma pe care urmează și ea să fie văzută de către fanii de pretutindeni.

Traiectoria profesională a frumoasei actriței Demet Özdemir

Demet Özdemir este recunoscută pentru munca pe care a depus-o de-a lungul timpului, dar și pentru cuplul pe care l-a format recent alături de Oğuzhan Koç. Actrița urmează să filmeze pentru serialul “Love tactics 2”, producție ce va fi difuzată chiar pe platforma Disney Plus. În prima parte a serialului, Demet Özdemir îi dă viață lui “Asli”, o bloggeriță ce le arate prietenelor sale ce trebuie să facă pentru ca bărbații să se îndrăgostească de ele.

“Asli” în cunoaște pe “Kerem”, un bărbat extrem de arătos ce lucrează în publicitate și dorește la rândul său să le demonstreze prietenilor faptul că poate avea orice femeie în patul său.

Deși Demet Özdemir a declarat în repetate rânduri că nu va pleca în vacanță din cauza proiectelor aglomerate, iată că vedeta s-a găsit totuși alături de cei dragi și a petrecut mai multe zile relaxante. Cu toate că s-a îmbolnăvit de COVID-19, protagonista din “Vis de iubire” se află acum în afara oricărui pericol și se relaxează în propria casă, acolo unde îl are alături și pe partenerul său, cântărețul de origine turcă Oğuzhan Koç.

Citește și: Viața și cariera îndrăgitului Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” înainte de a deveni actor. A fost șoferul vedetelor celebre

Demet Özdemir s-a născut pe 26 februarie 1992 în Turcia și este actriță, comediant, model și cântăreață. Este cea mai tânără dintre cei trei frați, locuind în Istanbul încă de mică, atunci când părinții au divorțat. La începutul carierei, frumoasa vedetă a fost dansatoare pentru celebra Bengü. A reușit să-și demonstreze talentul în tot mai multe filme și seriale turcești, iar alături de Can Yaman a format unul dintre cele mai îndrăgite cupluriîn serialul “Vis de iubire”.

În articolul

Demet Özdemir s-a îmbolnăvit de COVID-19 în vacanță. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x