Demet Ozdemir și-a dezvăluit pentru prima oară secretul succesului. Cum a reușit să devină una dintre cele mai iubite vedete din Turcia

Publicat pe 14.03.2023 la 21:29 Actualizat pe 14.03.2023 la 09:56

Demet Ozdemir și-a dezvăluit pentru prima oară secretul succesului. Cum a reușit să devină una dintre cele mai iubite vedete din Turcia.

Demet Ozdemir poartă o bluză roșie cu mânecă lungă

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Happy Channel

Demet Ozdemir este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. A reușit de-a lungul timpului să-si construiască o carieră de succes și acum joacă în cele mai importante producții din țara sa natală. De asemenea, în viața personală este la fel de împlinită, iar fanii o îndrăgesc din ce în ce mai tare.

Demet Özdemir și-a dezvăluit pentru prima oară secretul succesului

A devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia și a câștigat o popularite cum puțini au reușit într-un timp foarte scurt. Atât pe plan local, dar și internațional, fanii o îndrăgesc și o apreciază. În mediul online are milioane de urmăritori și cel mai recent serial al său, Between the world and me, a devenit un succes încă de la primele episoade.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este partenera lui Bugra Gulsoy pe platourile de filmare și în cel mai recent interviu și-a dezvăluit secretul succesului. Aceasta a subliniat că în copilărie obișnuia să urmărească fiecare persoană din jurul său și să-i vadă obiceiurile și tot ceea ce se desfășura în jurul său. Acum este de asemenea atentă și încearcă să-și canalizeze atenția acolo unde poate, arată Seriesturkish.com.

Dacă de cele mai multe ori nu își dorește să vorbească despre ceea ce o deranjează, de cele mai multe ori știe că are această abilitate de a observa fiecare lucru minor.

“Încă din copilărie, capacitatea mea de observație s-a dezvoltat enorm. Cu timpul, locul de muncă m-a ajutat să-mi dezvolt această capacitate și acum mă ajută extrem de mult. Abia am terminat de filmat și încep un alt rol. Sunt de asemenea implicată în campanii și ajung să cunosc foarte multă lume datorită jobului meu. Capacitatea mea de observație a crescut exponențial.”, a spus vedeta potrivit aceleiași publicații. Deși este considerată una dintre cele mai frumoase femei din țara sa natală, Demet Ozdemir spune că în trecut i-a fost foarte dificil să-și găsească energia pentru a se observa în oglindă.

Prietena faimoasei Demet Ozdemir, o vedetă pe micile ecrane

Demet Özdemir și Naz Goktan au devenit prietene bune odată ce s-au cunoscut pe platourile de filmare. Cea din urmă a fost invitată chiar și la nunta vedetei din Vis de iubire. Împreună formează un grup foarte unit, iar fotografiile postate în mediul online au reușit să-i surprindă pe fani. Nu este prima dată când protagonista din Vis de iubire își ține prietenii aproape și își dorește ca fanii să-i vadă aproape de ea.

Deși este recunoscută ca o persoană muncitoare, după căsătorie, Demet Ozdemir a decis ca doar câteva zile libere să le poată lua pentru a și le petrece acasă.

“Acum mă odihnesc. Căsnicia merge foarte bine. Nu lucrez acum, fac treburi prin casă. Rareori m-ați auzit să spun asta în cei 10 ani de activitate. Sunt și eu foarte surprinsă.”, a transmis vedeta, potrivit Sabah.com.tr. Cât despre redecorarea casei, aceasta a subliniat că este ajutată în prezent de prieteni designeri ce reușesc să facă acest lucru în locul său, sau cel puțin cu ajutorul oferit de pe margine.

În articolul

Demet Ozdemir și-a dezvăluit pentru prima oară secretul succesului. Cum a reușit să devină una dintre cele mai iubite vedete din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x