Demet Özdemir și-a schimbat complet coafura. Cum arată vedeta din “Vis de iubire” cu părul scurt, în stil Cleopatra

Publicat pe 22.09.2022 la 11:08 Actualizat pe 22.09.2022 la 11:39

Demet Özdemir și-a schimbat complet coafura. Cum arată vedeta din “Vis de iubire” cu părul scurt, în stil Cleopatra. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia.

Demet Özdemir poartă o bluză albă fără mâneci, zâmbește și are părul mediu

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Happy Channel

Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului și-a demonstrat talentul pe micile ecrane și a reușit să fie parte integrantă din cele mai inedite proiecte. Nici în prezent actrița din “Vis de iubire” nu face excepție, iar ultima fotografie postată în mediul online o confirmă cu desăvârșire.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” și-a schimbat complet coafura

Nu doar că a reușit să mențină prima pagină a ziarelor odată cu nunta sa alături de cântărețul Oğuzhan Koç, însă imediat după marele eveniment a continuat să posteze în mediul online fotografii și filmulețe cu cele mai recente proiecte ale sale. Campanii cu branduri renumite, roluri în seriale și filme, actrița din “Vis de iubire” demonstrează că niciodată nimic nu este prea mult pentru ea. Dacă până acum impresia cu stilul său aparte, de data aceasta colega de platou a lui Can Yaman a venit cu o altă surpriză.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O schimbare de look pe care puțini ar fi văzut-o la Demet Özdemir, dar care a venit ca o gură de aer proaspăt pentru fanii săi. Vedeta și-a schimbat coafura și a apărut pe pagina personală de Instagram cu un look în stilul Cleopatra. Cu peste 15 milioane de fani doar pe un singur cont de socializare, nu este de mirare că aceasta a primit mai mult de o mie de comentarii în dreptul celor mai noi fotografii.

Citește și: Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” apare în mediul online într-o fotografie rară alături de familie. Cum arată actorul atunci când nu se află pe platourile de filmare

“Ești unică în tot ceea ce faci”, „Frumusețe”, “Când te vom putea vedea în Spania”, „Cuiva în particular chiar i-a plăcut această scenă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Se pare că scena în care Demet Özdemir apare cu o coafură aparte a fost filmată pentru cel mai nou serial în care joacă rolul de protagonistă, „Dünyayla Benim Aramda”. Dacă în cele mai recente apariții ale sale o vedem cu părul lung, de data aceasta schimbare de look a venit fără doar și poate într-un moment oportun.

Demet Özdemir surprinde în cel mai nou serial

Se pare că Demet Özdemir continuă să facă furori atât pe micul ecran cât și în mediul online. Cel mai nou serial în care joacă vedeta se bucură de succes în țara sa natală. Printre actorii care se bucură de aceeași vizibilitate se numără și Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel ( Dragostea plutește în aer), Ali Yoğurtçuoğlu și Zerrin Tekindor.

Metin Akdülger este actorul ce vine ca o surpriză pentru fani și a declarat că este nerăbdător să lucreze alături de nume importante din industrie.

Citește și: Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” revine cu un nou proiect profesional. De data aceasta este vorba despre un podcast

“Sunt entuziasmat. M-am implicat în proiect un pic mai târziu, dar sunt entuziasmat. Sunt bucuros de cum funcționează lucrurile. Kenan este un caracter întunecat. Cineva care are secrete și a reușit să-și dedice viața pentru ca cei din jurul său să fie ok.”, a mărturisit actorul, potrivit Seriesturkish.com. Cu toate acestea, se pare că fanii din Turcia au ajuns să o critice pe Demet Özdemir din pricina celui mai nou rol al său, însă vedeta are tot sprijinul celor din afară.

În articolul

Demet Özdemir și-a schimbat complet coafura. Cum arată vedeta din “Vis de iubire” cu părul scurt, în stil Cleopatra

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x