Demet Özdemir vorbește despre cererea în căsătorie a lui Oğuzhan Koç. Cum a fost surprinsă de către artist

Publicat pe 08.08.2022 la 11:36 Actualizat pe 08.08.2022 la 12:40

Demet Özdemir vorbește despre cererea în căsătorie a lui Oğuzhan Koç. Vedeta a dezvăluit cum s-a petrecut cel mai romantic moment din viața sa. Cum a apărut în mediul online.

Demet Özdemir poartă părul desprins și partenerul său poartă o geacă închisă la culoare

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç

Instagram / Profimedia

Demet Özdemir se numără printre vedetele care au participat în cadrul emisiunii lui İbrahim Selim. Acolo a vorbit despre cererea în căsătorie primită din partea partenerului său, dar și despre filmările serialului “Dünyayla Benim Aramda”.

Demet Özdemir vorbește despre cererea în căsătorie a lui Oğuzhan Koç

Nu mai este multă vreme și Demet Özdemir va îmbrăca rochia de mireasă pe 26 august 2022. Invitată în cadrul emisiunii lui İbrahim Selim, aceasta a vorbit despre cererea în căsătorie și despre programul încărcat atât pe platourile de filmare, dar și în viața personală.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

“Totul a fost foarte bine pregătit. Totul a fost foarte frumos până la cel mai mic detaliu. A fost foarte emoționant în acea zi. Nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Nu m-am gândit că o să fiu așa de emoționată. Am fost foarte emoționată și cred că a fost foarte romantic.”, a spus vedeta, potrivit Seriesturkish.com. Actrița din “Vis de iubire” susține că atunci când a încercat să flirteze cu partenerul său atunci când se aflau la începutul relației, totul a fost un eșec. Motivul a fost unul simplu, și anume că niciunul dintre ei nu știe să facă acest lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși au luat o pauză pentru un timp, Demet Özdemir și Oğuzhan Koç și-au reluat relația și au dezvăluit că s-au logodit pe 14 februarie 2022, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Îndrăgostiții au decis să-și oficializeze relația după 1 an jumate în care și-au demonstrat sentimentele unul pentru celălalt. Nunta va avea loc pe 26 august 2022 în Istanbul.

Citește și: Can Yaman și-a deschis sufletul și-a vorbit despre filmul pe care il joacă împreună cu Francesca. Când va fi difuzat serialul

Relația celor doi încă ține prima pagină a ziarelor și se numără printre cele mai discutate evenimente din Turcia zilelor noastre. De altfel, Oğuzhan Koç a fost cel care a vorbit în cadrul unui program difuzat în mediul online despre evenimentul vieții sale alături de frumoasa Demet Özdemir.

Oğuzhan Koç vorbește despre relația cu Demet Özdemir

Cu toate că au avut probleme în relația amoroasă, Demet Özdemir și Oğuzhan Koç pășesc acum spre o nouă etapă a vieții lor. Cei doi apar în mediul online în cele mai inedite ipostaze și își strigă iubirea pretutindeni.

“Demet este o persoană reală. Este cea mai reală, energică și pozitivă persoană pe care o cunosc. E clar că dragostea mi-a pus capac cu totul. Titlul albumul este “Love beat me. A venit din suflet pentru că sunt de părere că atunci când iubești pe cineva, toată munca vine din suflet. Dacă ești într-adevăr atașat de cineva, poți scrie cele mai bune melodii. Pot să văd lucrurile pozitive din acest lucru.”, a transmis Demet Özdemir.

Citește și: Gizem Arıkan din “Păsări rănite”, alături de mama sa pe rețelele sociale. Cum a apărut vedeta

Oğuzhan Koç se consideră o persoană amuzantă, dar și romantică: „Sunt tipul amuzant care a scris aceste versuri și le-a fredonat. De altfel, îmi place să cânt cu chitara la lumina lumânării.” Demet Özdemir este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia cu peste 15 milioane de fani pe contul personal de Instagram. Actrița din “Vis de iubire” postează acolo cele mai inedite momente atât din viața personală, cât și din cea profesională. Până acum a demonstrat că își poate separa sentimentele de viața de pe platourile de filmare pentru a putea fi în permanență acolo pentru publicul său.

În articolul

Demet Özdemir vorbește despre cererea în căsătorie a lui Oğuzhan Koç. Cum a fost surprinsă de către artist

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x