Demet Özdemir vorbește despre ultimele planuri profesionale înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. Despre ce este vorba

Publicat pe 27.05.2022 la 13:58 Actualizat pe 27.05.2022 la 14:24

Demet Özdemir vorbește despre ultimele planuri profesionale înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. Despre ce este vorba și cum a apărut vedeta în mediul online.

Demet Özdemir poartă părul desprins și un machiaj subtil

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Instagram/ Demet Özdemir

Demet Özdemir se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului a reușit să demonstreze faptul că este atât o actriță de succes, cât și o figură importantă în mediul online. Are succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Aceasta va îmbrăca rochia de mireasă în curând, însă până atunci mai are de îndeplinit câteva obiective ca și actriță.

Demet Özdemir își dezvăluie ultimul plan profesional înainte de a îmbrăca rochia de mireasă

Demet Özdemir trece printr-o perioadă de-a dreptul aglomerată. După filmările în cadrul serialului Dünyayla Benim Aramda, aceasta a mărturisit că prietenia cu colegii de platou a trecut dincolo de micile ecrane. Cu toate că vedeta nu a putut oferi mai multe detalii despre celebrul proiect mult așteptat de fani, se pare că pe lângă alți actori de renume, Buğra Gülsoy și Hafsanur Sancaktutan sunt doi dintre profesioniștii care au însoțit-o pe acest drum.

Ulterior, un alt proiect professional a întâmpinat-o pe frumoasa Demet Özdemir. Filmările în cadrul producției “Love tactics” vor avea loc pe timpul verii, iar protagonista din “Vis de iubire” joacă alături de Şükrü Özyıldız.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii așteaptă nerăbdători vești noi despre “Love tactics 2”, iar vedeta va fi cea care va dezvăui pentru prima oară detalii despre celebrul proiect. Cu peste 15 milioane de fani pe contul personal de Instagram, vedeta continuă să împărtășească cu fanii momente inedite atât din viața personală, cât și din cea profesională. Că vorbim despre imagini de pe covorul roșu sau momente simple trăite alături de prieteni, Demet Özdemir știe cum să-și cucerească fanii de fiecare dată. Cu peste 800 de fotografii și filmulețe lăsate mărturie, frumusețea acesteia nu poate fi contestată.

S-a vorbit de-a lungul timpului despre operațiile estetice pe care vedeta și le-a oferit, însă în cele mai multe interviuri aceasta declarat că nu a fost nevoită să apeleze la bisturiu până acum.

Ce a răspuns Demet Özdemir atunci când a fost întrebată despre nunta cu iubitul Ozhan

Fanii așteaptă cu nerăbdare nunta celebrului cuplu și de fiecare dată când apar vești despre acest subiect, toată lumea crede că evenimentul va avea loc mai repede decât și-ar imagina. Cu toate acestea, în cel mai recent interviu, Ozhan a fost cel care a oferit câteva declarații inedite. Acesta și-a uimit fanii de pretutindeni, asta pentru că se așteptau ca vedeta să ofere indicii clare.

Ozhan i-a rugat pe jurnaliști să le spună aceasta data exactă a nunții, asta pentru că fiecare știre legată de acest subiect l-a deranjat pe bărbat. Demet Ozdemir a glumit, spunând că își ascunde verigheta pentru a nu se observa că urmează să se căsătorească.

Demet Odemir lucrează la momentul actual și nu a stabilit o dată oficială a nunții, însă până atunci, fanii o pot urmări în producțiile mult așteptate de-a lungul timpului. Demet Özdemir, care se află în prezent pe platourile de filmare ale serialului numit Dünyayla Benim Aramda (Între lume și mine), filmată pentru Disney Plus, nu vrea să coincidă cu nunta sa, de aceea însă este în așteptare. Cert este că nu vrea să suprapună cariera cu viața personală.

În articolul

Demet Özdemir vorbește despre ultimele planuri profesionale înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x