Demet Özdemir apare într-o fotografie în sala de fitness. Vedeta din “Vis de iubire” se bucură de clasele de pilates

Publicat pe 28.11.2022 la 11:08 Actualizat pe 28.11.2022 la 11:56

Demet Ozdemir apare într-o fotografie în sala de fitness. Vedeta din “Vis de iubire” a început clasele de pilates și își arată trupul lucrat în pantaloni scurți.

Demet Ozdemir poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi

Demet Özdemir apare într-o fotografie în sala de fitness

Happy Channel

După ce Demet Özdemir și-a unit destinul cu cel al artistului de origine turcă Oğuzhan Koç, numele îndrăgostiților a început să apară mai des în mediul online. Se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia și a jucat alături de Can Yaman în serialul “Vis de iubire”.

Demet Özdemir apare într-o fotografie în sala de fitness. Vedeta se bucură de clasele de pilates

A trecut ceva vreme de când Demet Özdemir a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a retras pentru o perioadă de pe platourile de filmare. Acum vedeta din “Vis de iubire” a revenit în atenția publicului, atât prin fotografiile postate din sala de sport, dar și cu proiectele sale profesionale. De asemenea, în cel mai recent interviu a vorbit și despre partenerul său, Oğuzhan Koç.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Din păcate lui nu-i place să intre în bucătărie și eu gătesc rar. Câteodată mâncăm mâncare pregătită de mama mea pentru că mâncarea pregătită de ea e cea mai bună. Îmi pare rău că spun asta, iubirea mea, dar lui nu-i place să intre deloc în bucătărie.”, a declarat actrița. Demet Özdemir a participat în cadrul unui eveniment alături de prietena sa, Fatma Topbaş ce a avut loc în Yeniköy. Cele două sunt prietene de mai bine de șase ani.

Citește și: Sıla Türkoğlu a dezvăluit imagini din spatele camerelor de fotografiat. Cum decurge o zi de muncă pentru frumoasa vedetă

“Am devenit ca surorile. Îi doresc pace, liniște și fericire și iubire în noua etapă a vieții. Căsătoria este o altă poveste.”, a declarat Fatma Topbaş. Cât despre proiectele profesionale, Demet Özdemir a mărturisit că i-ar plăcea să joace pe același platou de filmare cu Engin Akyürek.

“Bineînțeles că mi-ar plăcea să am un astfel de rol. Niciodată nu mi-am ascuns așteptările. Nu o să spun nimic sigur acum, dar când o să știu cu exactitate, o să aflați.”, a spus, potrivit Hurriyet.com.tr. După ce a jucat în seria „Dünyayla Benim Aramda” alături de Buğra Gülsoy, Metin Akdülger și Melisa Dongel, se așteaptă ca Demet Özdemir să revină pe Netflix.

Demet Özdemir revine pe micile ecrane într-o nouă producție

De fapt, cel de-al doilea sezon al seriei “Love tactics” își va avea premiera în 2023. După ce Demet Özdemir a luat o pauză de la proiectele profesionale, însă va reveni pe platourile de filmare mai devreme decât era așteptat. Va fi protagonista “My name is Farah”, asta după ce actrița căreia I se atribuise inițal rolul a declarat că va deveni mămică. Dacă de cele mai multe ori Demet Özdemir surprinde cu aparițiile sale fără greș, de data aceasta a optat pentru un outfit închis la culoare cu pantaloni scurți ce îi lasă la vedere picioarele subțiri.

Citește și: Gökberk Demirci din “Jurământul” prezintă imagini din cel mai nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Părul prins simplu într-o coadă de cal i-a adus un plus de naturalețe. Fanii au pus această schimbare pe seama unei crize de căsnicie. Are peste 15 milioane de fani pe contul personal e Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 900 de fotografii și filmulețe.

“Corpul ăsta nu se mențină în formă de unul singur”, “Ne-a fost foarte dor de tine”, “Ești foarte frumoasă, regina noastră”, “Bună dimineața, când ești atât de frumoasă”, au scris fanii.

În articolul

Demet Özdemir apare într-o fotografie în sala de fitness. Vedeta din “Vis de iubire” se bucură de clasele de pilates

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x