Deniz Aktaș din “Agenția de talente și sentimente” s-a despărțit de partenera sa Hafsanur Sancaktutan. La scurtă vreme, actrița a ajuns de urgență la spital

Publicat pe 09.02.2023 la 14:14 Actualizat pe 09.02.2023 la 14:47

Deniz Aktaș din “Agenția de talente și sentimente” s-a despărțit de partenera sa Hafsanur Sancaktutan. La scurtă vreme, actrița a ajuns de urgență la spital.

Deniz Aktaș poartă o cămașă albă și un pulover închis la culoare

Deniz Aktaș din “Agenția de talente și sentimente” s-a despărțit de partenera sa Hafsanur Sancaktutan

Happy Channel

Deniz Aktaș, actorul celebru din “Agenția de talente și sentimente” a rupt relația de iubire cu Hafsanur Sancaktutan, o actriță la fel de celebră. Aceasta a fost chestionată de jurnaliști în ceea ce privește subiectul vieții sale amoroase, însă nu a oferit detalii.

Deniz Aktaș din “Agenția de talente și sentimente” s-a despărțit de partenera sa Hafsanur Sancaktutan

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia și cel mai recent proiect al său îl aduce în atenția fanilor alături de Alina Boz. "Bandırma Missile Club" spune povestea unor tineri de liceu cu vise mărețe și planuri de viitor pe care puțini de vârsta lor le-ar avea. Aceștia participă în primul program realizat în țara natală care ține să trimită un vehicul în spațiu.

Urmărește "Agenția de talente și sentimente", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premiera a fost în Istanbul, iar ulterior s-a transmis și în Ankara. Producătorul Mustafa Uslu a ținut să transmită mulțumiri tuturor celor care au participat la realizarea sa, atât financiar cât și moral.

Deniz Aktaș joacă rolul de protagonist și reușește să facă încă o dată o figură frumoasă pe micile ecrane. În viața personală, acesta se pare că nu mai formează un cuplu cu actrița Hafsanur Sancaktutan. Cei doi au format un cuplu timp de 3 ani și jumătate, iar primul indiciu legat de separare a fost văzut pe paginile de socializare ale celor doi. Deși urmau să se căsătorească, drumurile li s-au separat înainte de marele eveniment.

Actrița Hafsanur Sancaktutan a ajuns de urgență la spital

La scurtă vreme de despărțire, știrea că Hafsanur Sancaktutan a ajuns de urgență la spital a reușit să-i îngrijoreze pe fani. După o cină luată în familie, aceasta s-ar fi întors în acasă, timp în care a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. Conform Cumhuriyet.com.tr, ar fi fost otrăvită. În prezent, aceasta se găsește într-o stare de sănătate favorabilă.

L-a cunoscut pe actorul Deniz Aktaș în 2019, atunci când cei doi au lucrat împreună pe platourile de filmare în cadrul serialului “Ask Aglatir”. Cei doi au ținut să aibă o relație amoroasă departe de ochii celor curioși, însă recent jurnaliștii au aflat despre despărțire. S-a arătat chiar că actrița ar fi început o idilă cu fostul său coleg de platou, Mert Yazioglu.

“Știrile apărute în presă despre mine nu reflectă adevărul. Mert este colegul meu, cineva pe care sunt fericită să văd pe platourile de filmare. Îmi pare rău că a trebuit să fac această declarație în ultima zi a anului. În noul an, urez tuturor toate cele bune.”, a declarat vedeta. De altfel, după episodul în care Hafsanur Sancaktutan a ajuns la spital, s-a arătat faptul că aceasta ar fi dorit să se sinucidă. Declarațiile sale au lămurit imediat problema.

“Bună tuturor, acum puțin timp eu și familia mea ne-am întristat să aflăm câteva vești apărute în presă. Am fost sfătuită de avocatul meu să nu detaliez ce s-a întâmplat, asta pentru că voi lua măsurile legale pentru a obține toate rapoartele necesare primite din spital. Tot ce pot să spun este că sunt o tânără de 22 de ani ce își iubește familia, munca și viața. Îmi pare rău că am fost expusă unor astfel de știri. Sper că presa va acționa în consecință în vederea acestei probleme și sper că știrile vor înceta.”, a declarat.

În articolul

Deniz Aktaș din “Agenția de talente și sentimente” s-a despărțit de partenera sa Hafsanur Sancaktutan. La scurtă vreme, actrița a ajuns de urgență la spital

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x